ePlaneta

PC Press: Do 75% niže cene

75-popusta-240-192 PC Press vam nudi sjajnu priliku da unapredite svoje znanje o računarima i njihovoj primeni, kako na radnom mestu tako i kod kuće. Specijalna ponuda se sastoji iz četiri izdanja afirmisanih autora i dugogodišnjih saradnika časopisa PC Press. Svako izdanje možete dobiti po ceni od svega 490 dinara. Ako poručite bilo koja dva izdanja, preostala dva dobijate gratis!

 

 


PCPress-knjiga-office_vista Knjiga Microsoft Office 2007 i Vista na radnom mestu je idealan vodič za sve koji se u svom poslovnom okruženju susreću sa najnovijim Office-om (Word, Excell, Power Point i Outlook). Ovaj priručnik sadrži detaljna objašnjenja i uputstva na  500 strana, koja vam pomažu da savladate osnovne, ali i one komplikovanije funkcije novog Office-a i Viste. Umesto klasičnog opisa opcija programa, usresredili smo se na poslove koji su najčešći u kancelariji, opisujući načine da se ti poslovi efikasnije obave.

Više o ovom izdanju >>

P_PC1000_1107 Knjiga PC1000 je rezultat dugogodišnjeg iskustva u prepoznavanju problema koje nam računari prave i trikova za njihovo rešavanje. Na primer: kako da varate u MineSweeper-u ili šta da radite kada Windows neće da se podigne. Gotovo 1000 trikova na 200 stranica. Knjiga "PC 1000" bavi se Microsoft Windows-om (verzije XP, Vista i Server 2003), komponentama sistema Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, OneNote), grafičkim programima, poslovnim alatima ali i malim uslužnim programima kao što je Total Commander ili WinZip.

Pročitajte i:  Microsoft je poslednja kompanija koja krši antitrust zakone kombinovanjem Teams softvera

Više o ovom izdanju >>

PCPress-epc1000 DVD ePC1000+ je dopunjeno izdanje knjige PC1000 u elektronskoj formi, čija je dodatna prednost brza i jednostavna pretraga sadržaja po ključnoj reči. Kao bonus, dobijate kolekciju od oko 4 GB softvera u javnom vlasništvu – svi relevantni Service Pack-ovi, besplatni Office paketi, dodaci, alati za konverziju… Na jednom mestu biće sve što vam je potrebno da biste konfigurisali nov računar, prilagodili radno okruženje i onda produktivno radili.

Više o ovom izdanju >>

PCPress-ipc2008 DVD iPC2008 sadrži sva izdanja časopisa PC Press od 1. do 149. broja. Ovo elektronsko izdanje prethodnih brojeva je prava riznica opisa uređaja i programa kao i saveta koji nikada ne zastarevaju. Ako posedujete računar, morate imati i iPC2008. Svaki od preko 7.500 tekstova objavljen je onako kako je prezentovan u časopisu – vidite kompletne stranice, sa slikama, tabelama, listinzima i ostalim prilozima, i možete ih pregledati na ekranu ili štampati.

Više o ovom izdanju >>

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,