PC Press dodelio priznanja za najbolje Web sajtove u 2011. godini

dodela_web PC Press je u februarskom broju objavio listu 50 najboljih domaćih Web sajtova. Sajtovi su podeljeni u 10 kategorija, a u svakoj kategoriji urednici časopisa su izabrali jednog pobednika. Priznanja pobednicima uručena su na svečanom skupu održanom 2. februara 2012. u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Izbor pedeset najboljih domaćih Web sajtova je tradicionalna akcija koju PC Press organizuje još od 1997. godine, dakle od početka razvoja Interneta u Srbiji. U ovogodišnjem, 15. po redu izboru sajtovi su podeljeni u deset kategorija. U kategoriji Društvo pobedio je sajt beograd.rs, u kategoriji E-market sajt tehnomanija.rs, u novoj kategoriji Lifestyle sajt story.rs, u kategoriji Kultura i nauka sajt seecult.org, u kategoriji Porodica i zdravlje sajt kliknibezbedno.rs, u kategoriji Servisi sajt euprava.gov.rs, u kategoriji Sport i (avan)turizam sajt sportal.rs, u kategoriji Tehnologija sajt mobilnisvet.com, u kategoriji Vesti i informacije sajt blic.rs, a u kategoriji Zabava sajt njuz.net.

Dodeljena su i dva specijalna priznanja: sajtu rnids.rs za uspešnu promociju i podršku nacionalnim internet domenima, kao i sajtu b92.net koji je plasiran na svim dosadašnjim izborima Web Top 50.

Prisutnima su se obratili gospodin Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa PC Press, kao i dobitnici priznanja.

Pročitajte i:  Ćirilica + tehnologija: RNIDS poklanja još jedno pismo srpske ćirilice namenjeno ekranskom prikazu

Pokrovitelj akcije je Skupština grada Beograda.

Kompletan spisak pedeset najboljih sajtova objavljen je u časopisu PC #185 kao i na Web adresi www.pcpress.info/top50/, više slika sa dodele možete pogledati na ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,