Top50 2023

PC Press: Garmin uz karmin (PCPink strikes back)

PCPress-garmin Verovatno ste već navikle da navigacija bude bude deo muškog (to su oni što bi da idu na druge planete, a ne snalaze se ni na ovoj) aksesoara i neka vrsta muške igračke. — Ana Maksimović

Čak i ako ste pokušale da zavirite u tu čudesnu spravu koja vam govori kuda da idete, uglavnom bi vam je otimali iz ruku uz objašnjenje: “Nemoj sad da mi to diraš, pokvarićeš mi podešenu rutu i sl.”

E pa, Garmin je pokazao da razmišlja o potrošačima koji nose suknju tj. o potrošačicama. Odličan primer za to je nežno ružičasti Nuvi, koji je autorku ovih redova nedelju dana nepogešivo vodio kroz beogradske ulice i uličice.

Takođe, sa čistom desetkom je prošao test u novobeogradskim blokovima. Softver je poprilično lak i logičan za korišćenje, jednostavno kliknete na dugme „Kuda da idem“ , unesete željenu adresu i možete samouvereno vladati raskrsnicama.

Ako želite da se upoznate sa rutom pre nego što krenete, tu je opcija „Simulacija“, čisto da proverite kuda ćete ići. Takođe, u Nuvi 250 možete ubaciti omiljene fotografije koje možete pregledati kad se umorite od vožnje. Ono što je najbitnije za ovu našu „žensku“ rubriku je da uz Nuvi 250 dobijate prigodnu crno–roze torbicu koja će sprečiti da se lak za nokte ili nedajbože parfem prospu po uređaju.

Cena ovog ljupkog uređaja je oko 170€, priznaćete da nije mnogo, a štedi vam benzin , vreme i naravno živce. Od naših prijatelja iz Infoteam-a smo dobili dojavu da ih je svega nekoliko komada ostalo na lageru, pa zato drage dame, požurite.

Cena: 15.000 din
www.garmin.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: