PC Press: www.prodajsajt.com <link>

PCPress-prodajsajt U poslednje vreme zbog velike krize i recesije zarada na internetu je značajno pala. Potreba firmi i velikih kompanija, za marketingom,  je prepolovljena zbog sve veće štednje, i smanjenja troškova po svaku cenu.

Taj opšti negativan trend se odrazio i na web sajtove i prodaju marketinškog prostora na njima. Zato se , po nama, u pravom trenutku pojavio sajt  www.prodajsajt.com koji se trudi da omogući trgovinu domenima (imenima sajtova) i već razađenim sajtovima.

Ovakvih sajtova u inostranstvu ima puno, ali je ovo kod nas jedan od prvih sajtova te vrste. U ponudi trenutno ima oko 500 domena  i sajtova sa detaljnim opisom sajta, posećenošću, kontakt podatcima vlasnika sajta, a nudi i mogućnost direktnog kontakta vlasnika putem e-mail forme. Pregledan, funkcionalan i nadasve originalan, nudi besplatno postavljanje oglasa u roku od par sekundi… ako imate sajt i želite da ga prodate mislimo da treba da ga posetite.

Naravno, sajt je namenjen i onima koji ne žele da kreću od nule, ali im za prisustvo na internetu treba već “prepoznato ime” ili “započet posao”.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Extreme Real Estate CRM:Rešenje za prodaju nekretnina

darkol

Profesor u Tehnickoj skoli