PC Press i connect dostupni preko Samsung Korner aplikacije

Kompanije Samsung Electronics i New Look Entertainment predstavile su zajednički projekat, SAMSUNG KORNER aplikaciju za kupovinu sadržaja preko smart telefona i tablet uređaja, prvu te vrste u ovom regionu.

Samsung Korner  1

Od sada korisnici u Srbiji imaju na raspolaganju na jednom mestu, kada god požele bez obzira na mesto gde se nalaze: preko 20 domaćih magazina među kojima je i PC Press, oko 200 domaćih i inostranih filmskih hitova, veliki broj knjiga različitih žanrova (od literature za decu do bestselera domaćih i stranih autora), oko 5000 muzičkih numera (od muzike za decu, domaće narodne i pop muzike do inostranih hitova), i popularni strip “Edit i ja”.  Aplikacija je jednostavna za korišćenje, a može se preuzeti besplatno preko Samsung Apps. Pored Srbije, planira se širenje aplikacije na ceo ex YU region.

Kompanija Samsung je lider u kreiranju inovacija, kako uređaja tako i novih sadržaja koji obogaćuju svakodnevni život svih korisnika. SAMSUNG KORNER je korak dalje u ponudi aplikacija za smart telefone i tablete na našem tržištu, jer se na jednom mestu nalaze sadržaji iz oblasti zabave: od domaćih magazina i filmova, preko knjiga i muzike i, što je najvažnije, ponuda sadržaja na ovoj aplikaciji se konstantno proširuje. Svi ljubitelji Samsung uređaja imaće prilike da sadržaje SAMSUNG KORNERA vide i na velikom ekranu, što znači da će SAMSUNG KORNER uskoro biti dostupan i za Samsung Smart televizore“, ističu u Samsungu.

Pročitajte i:  Umorni ste od virenja drugih u vaše lične podatke? Evo kako da to sprečite

 „Posebno nas raduje ponuda knjiga raznovrsnih žanrova, koje promovišemo upravo kroz ovu aplikaciju, jer smo mi obezbedili sve književne naslove koji su trenutno dostupni. U pripremi su audio knjige, posebno pogodne za mlađu decu koja još uvek nisu naučila da čitaju.“, izjavio je Ivan Košutić, direktor New Look Entertainment.

Sadržaji SAMSUNG KORNERA mogu se nabaviti preko brojnih sistema plaćanja: QVoucher, Money Booker, kreditnih kartica (Visa, Master, Maestro) i putem PSMS poruka.

Izvor: www.samsung.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,

1 thoughts on “PC Press i connect dostupni preko Samsung Korner aplikacije

Comments are closed.