PC Press Top 50 glasanje je počelo: Glasajte za najbolju onlajn stvar u Srbiji u 2019. godini!

U okviru PC Press Top 50 nagrada za najbolje onlajn stvari u Srbiji posebno mesto je rezervisano za nagradu publike. Ko bi drugi verodostojnije i merodavnije presudio šta je najbolje, najzanimljivije i najinteresantnije što se može pronaći na (uslovno rečeno) domaćem internetu? Kao i do sada, konačnu odluku prepuštamo vama, našim čitaocima!

PCPress.rs Image

Tretiramo ravnopravno sajtove, portale, aplikacije, YouTube kanale – zaista smo želeli da sve što je moguće pronaći onlajn bude dostupno vama na glasanju. Tražili smo vaše predloge, dostavili ste ih, prošli smo kroz njih i one sa najviše glasova stavili u listu potencijalnih kandidata.

Kao i prethodne godine, zarad najmerodavnije i najkvalitetnije moguće realizacije, glasanje će se obavljati na Fejsbuku, koji zahteva adekvatnu autentifikaciju, kako bi glasanje bilo fer. Da biste glasali, pošto se glasanje obavlja javno preko društvene mreže Facebook, morate imati Facebook nalog. Sve pozivamo da daju svoj doprinos i glasaju za jednog od deset ponuđenih kandidata. Ponavljamo, izbor zavisi samo od vas! Stoga, glasajte za svoje favorite!

PCPress.rs Image

Glasanje traje tačno sedam dana, do četvrtka, 16.01.2020. u podne, nakon čega će biti automatski zatvoreno, a pobednik proglašen. Evo i liste od 10 predloga:

Direktan link ka anketi možete pronaći ovde, a do nje možete doći i posetom Facebook stranici PC Press-a. Najzad, možete glasati i direktno odavde, premda imajte u vidu da ćete svejedno biti upitani za svoje Facebook kredencijale:

 

Facebook komentari:

1 thoughts on “PC Press Top 50 glasanje je počelo: Glasajte za najbolju onlajn stvar u Srbiji u 2019. godini!

  • 10. 01. 2020. at 17:55
    Permalink

    Glasala. Do Prvog mesta Kupindo ❣

Comments are closed.