PC Press video: AI i mozak: Najbolje iz oba sveta, Ivana Džamić Mladenović, Dživ

Kakva je budućnost interakcije između psihologije i tehnologije posebno u kontekstu brze evolucije digitalnog sveta, šta je posao brend menadžera, kako je odlazak iz grada i život na selu uticao na rad u digitalnom svetu ali i kako vaspitavati decu u današnje digitalno doba su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Ivanom Džamić Mladenović, poznatijom kao Dživ.

PCPress.rs Image

Ivana Džamić Mladenović je diplomirani psiholog, ima master diplomu iz menadžmenta ljudskih resursa, sada radi kao brend menadžer, a široj javnosti je postala poznata kao fotograf. Svoje fotografije je objavljivala na instagramu gde je okupila skoro 80 hiljada pratilaca i pobornika njenog rada. Ne boji se da se okuša u svemu što je interesuje tako da se hrabro upustila i u muzičke vode te iza sebe ima snimljenu pesmu “Neoni u tami” 2019. godine. Sada je fokusirana na preduzetništvo i radi kao brend menadžer. Ivana je nedavno postala i mama pa smo se dotakli i teme vaspitavanja dece u današnje digitalno doba.

Pročitajte i:  Stigli smo do 5.000 pretplatnika na YouTube-u!

Ceo video intervju sa Ivanom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,