PC Press video: AutoGPT – kraj sveta kakav poznajemo, Petar Vasić

Šta je AutoGPT, kako funkcioniše, kako utiče na tržište rada i koliko je hitno da se država uključi su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Petrom Vasićem, CEO, Vasić media.

PCPress.rs Image

Petar Vasić, CEO Vasić Media, stručnjak je za digitalni marketing sa posebnim fokusom na društvene mreže. Po zanimanju diplomirani komunikolog, na fakultetu za društvene nauke završio je Marketing Communication. Već pri kraju fakulteta je postao deo Ljubljanskog Univerzitetnog Inkubatora LUI sa svojom prvom firmom Sosed.d.o.o. Posle dobijene investicije, on i deo firme se seli na nemačko tržište, gde nastavlja svoju karijeru u domenu internet marketinga. Petar je, pored toga što se bavi digitalnim marketingom i pomaganjem mladim preduzetnicima i startup-ovima da oforme svoj brend, veoma aktivan na društvenim mrežama.

Ceo video intervju sa Petrom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Google dodaje ocene uz nove AI alate za kupce 
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,