PC Press video: eFakture – Jednom na SEF-u, zauvek na SEF-u

Ko sve mora da izdaje i prima eFakture, šta je to SEF i kakva je veza između eFaktura i SEF-a, šta se dešava kada kupac obije fakturu i zašto odbije, šta raditi sa PDF fakturom koju pošalje ino dobavljač kada je u pitanju usluga ali i roba, na ove i mnoge druge teme razgovarali smo sa Dejanom Kontićem, direktorom prodaje i Tijanom Radivojčević, ERP konsultantom iz kompanije Datalab.

PCPress.rs Image

Kroz petnaestogodišnje iskustvo bavljenja prodajom poslovnih programa, ERP i knjigovodstvenih rešenja, Dejan je čuo i video najrazličitije vrste i nivoe problema u svakodnevnom poslovanju preduzeća u Srbiji. Svaku novu prodaju doživi kao priliku da akumulirano znanje iz raznih sfera primeni na konkretnom slučaju i tako pomogne preduzećima da lakše prebrode trenutne probleme ali i jasno definišu svoje vidike za budući razvoj. Tijana je sertifikovani PHP Web Developer i student 4. godine Primenjenih informacionih tehnologija na Fakultetu MEF u Beogradu. Specijalnost su joj Pantheon eServisi, Pantheon Web Light, online poslovanje.

Već više od 20 godina Datalab se trudi da učini poslovanje lakšim i boljim. Postizanje poslovnih rezultata i uspešna digitalizacija poslovanja moguća je samo uz podršku kvalitetnog i pouzdanog poslovno informacionog sistema. Zbog toga razvijaju PANTHEON sa ciljem da ga što više prilagode različitim potrebama, industrijama u kojima se posluje i specifičnostima preduzeća, prateći tehnološki napredak, zakonske promene i stalna poboljšanja. Njihova misija je pružanje kvalitetnih poslovnih informacija svima, uključujući i najmanje kompanije, uz kontinuirane inovacije. PANTHEON je danas poslovno informacioni sistem br. 1 u svom segmentu u regionu. Datalab i njegovi partneri su odgovorni za prodaju, podršku, obuku i održavanje PANTHEON programa i čine jednu od najvećih informativno-savetodavnih grupa u regionu.

Pročitajte i:  Stigli smo do 5.000 pretplatnika na YouTube-u!

Ceo video intervju sa Dejanom Kontićem i Tijanom Radivojčević možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,