PC Press video: Kako se gradi brend i šta je (zlo)upotreba brenda? | Tanja Vasojević, Tadaaa Agency

Kako je raditi u velikoj korporaciji 21. veka, kako je posle rada u velikoj korporaciji raditi za sebe i biti preduzetnik, šta su dobre komunikacije, šta je brend i kako se gradi, koja je budućnost influensera i može li svako biti influenser su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Tanjom Vasojević, vlasnicom agencije Tadaaa Agency.

PCPress.rs Image

Rođena beogradske jeseni 1988. godine. Upisala Fakultet političkih nauka 2007. jer su je, tokom srednje škole, dva seminara u Petnici udaljila od ideje upisivanja istorije, na čemu je zahvalna. Tokom svoje karijere uspešno je realizovala brojne projekte – u korporativnom svetu na različitim pozicijama i kao direktor komunikacija jedne od najvećih kompanija u Adria regiji, potom u agencijskom svetu, ali i u građanskim inicijativama. Učesnik i kokreator je brojnih konferencija, istaknut je govornik i moderator, predavač iz oblasti komunikacija, marketinga i (ličnog) brend(ing)a, predsednik i član različitih stručnih žirija, aktivan kreator sadržaja na mreži LinkedIn, neki bi rekli – uticajner, a već godinu dana i preduzetnica. Jedan je od osnivača i član nagrađivanog Udruženja za promociju turističkih potencijala Srbije – Putujuća petorka, koje je na društvenim mrežama, još od 2016. godine, poznato pod imenom TrippinSrbija. Ovo udruženje zaslužno je za veću vidljivost i poboljšanje turističke slike Srbije na društvenim mrežama. Tanja je uvek rado viđen saradnik u PC Press-u i odgovoran član žirija naših Top50 dodela za najbolja online ostvarenja.

Pročitajte i:  PC Press video: NALED inicira, ali država donosi odluke! | Violeta Jovanović, NALED

Ceo video intervju sa Tanjom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *