PC Press video: Otkrivanje Amerike, Voja Antonić

Kako je otišao u Ameriku u 65-oj godini života, kako je odbio rad za NASA-u, kako izgleda život u Americi i šta mu nedostaje iz Srbije, su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Vojom Antonićem.

PCPress.rs Image

Voja Antonić, naš dugogodišnji saradnik, konstruktor računara Galaksija i mnogih drugih projekata, od pre šest godina živi, radi i inovira u Sjedinjinim Američkim Državama i to u samom centru kompjuterskog svega, u Kaliforniji odnosno Pasadeni. Nema kompjuteraša koji nije makar nekad pomislio da će otići u Ameriku i onda se zapitao kako bi se tamo snašao. Voja je prošao kroz onaj najteži ali i najuzbudljiviji deo dolaska u daleku stranu zemlju, pun je utisaka i zamolili smo ga da neke od njih prenese našim gledaocima. Umesto opštih mesta, čućemo iskustva nekoga ko je kroz sve to lično prošao i… otkrio Ameriku.

Ceo video intervju sa Vojom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: Rešenja za održivi IT, Dušan Ćirić, Schneider Electric
SBB

Tagovi: , ,