BIZIT plus

PC Press video: Podešavanje novog računara

Glavni urednik PC Press-a, Dejan Ristanović, sastavio je vodič u kom daje detaljne korake kako da podesite nov računar, kako od praznog sistema doći do upotrebljive alatke, šta bi trebalo da se radi, šta ne bi trebalo da se radi i još mnogo toga.

PCPress.rs Image

Osnivač i dugogodišnji glavni urednik časopisa “PC Press”, Dejan je autor prve publikacije o personalnim računarima u bivšoj Jugoslaviji – “Računari u vašoj kući”, i jedan od osnivača časopisa “Računari”. Jedan je od osnivača Sezama, najvećeg BBS-a u Jugoslaviji, a kasnije i SezamaPro, koji je izrastao u značajnog Internet provajdera i danas je deo Orion Telekoma. Autor je 18 knjiga, 15 CD/DVD publikacija i preko 1500 tekstova objavljenih tokom 35-godišnje karijere.

Ceo video možete pogledati na linku ispod, a u samom opisu videa možete da pronađete i neka od primenjenih podešavanja:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: Put do zvezda popločan programskim kodom | dr Tijana Prodanović, Dr Cosmic Ray