PC Press video: Roboti zamenjuju ljude na nehumanim poslovima, Slobodan Stanković, Vesimpex

Koja je rezlika između automatizacije i robotizacije i šta je danas važno kada se priča o tome, kada će roboti zapošljavati i otpuštati ljude, ali i koliko je teško voditi uspešnu kompaniju koja dugo postoji, koliko direktor mora da poznaje sve poslove odnosno sve pozicije u kompaniji, šta pokreće direktora na inovacije i u kom trenutku je kompanijama potreban Vesimpex su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Slobodanom Stankovićem, vlasnikom i direktorom kompanije Vesimpex.

PCPress.rs Image

Ovoga puta u novom video intervjuu ugostili smo Slobodana koji kaže za sebe da je elektroinženjer po obrazovanju i interesovanju koje ne jenjava ni posle 30 godina rada i preko pedeset godina života. Poslednjih dvadeset godina direktor Vesimpexa: dvojna ličnost menadžera koji se trudi da ostane inženjer, jer iznad svega uživa u realizaciji opipljivih, konkretnih projekata, gde sve ’fercera’ na zadovoljstvo učesnika i korisnika. Vesimpex je osnovao Jovan Stanković, u januaru 1991. godine. U radu i razvoju usmereni su u dva pravca. Cilj unutrašnjih aktivnosti je jačanje tima, obuka i proširivanje znanja, osvajanje novih oblasti i briga za dosledno i precizno obavljanje svih poslova. Sa druge strane, usredsređeni su na korisnike, prate razvoj potreba korisnika, trude se da daju vrhunsku opremu, perfektnu uslugu i potpunu podršku. Da u tome uspevaju svedoče dugogodišnja partnerstva sa mnogim značajnim kompanijama.

Pročitajte i:  Stigli smo do 5.000 pretplatnika na YouTube-u!

Ceo video intervju sa Slobodanom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,