Perihard na Konferenciji e-Razvoj 2012

PCPress.rs ImageFirma Perihard učestvuje na konferenciji pod radnim nazivom Konferencija e-Razvoj 2012., koja će biti održana u Beogradu u svečanoj sali Opštine Stаri grаd, Mаkedonskа 42, 23. mаrtа 2012. godine (petak), u vremenu od 09:00 do 17:00 čаsovа.

Tema ovog prestižnog skupa koji, po drugi put, organizuje udruženje e-Razvoj jeste “Perspektiva  daljeg razvoja Republike Srbije, kroz uspešne primere informacionih tehnologija”. Perihard se pojavljuje i kao sponzor konferencije i kao organizator predavanja gospodina Dejana Strahinjića “Upravljanje štampom” (14.15h).

Inače, cilj konferencije je da kroz primere dobre prakse i studije slučaja, koji potiču prvenstveno iz domaćeg poslovnog okruženja, ukaže na to da uvođenje savremenih informatičkih rešenja u poslovne tokove i procese, donosi uštede, povećanu efikasnost i konkurentnost, što u aktuelnim uslovima otežanog poslovanja ima veliki značaj za razvoj Republike Srbije.

Na konferenciji će učestvovati predstavnici državnih, društvenih, privrednih, obrazovnih, medijskih i drugih subjekata koji su u svojim aktivnostima u raznim oblicima delovanja uključeni u razvoj i primenu savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija za potrebe države, privrede, obrazovanja, zdravstva, medijske promocije i ostalih društvenih delatnosti, a u cilju unapređenja upravljanja, poslovanja, edukacije i drugih oblika unapređenja koja sveobuhvatno doprinose razvoju informacionog društva i društva u celini.

Moderator konferencije je Dušan Rakić, Član udruženja e-Razvoj, dok je institucioni pokrovitelj skupa Privredna komora Beograda.

Ceo tok Konferencije e-Razvoj 2012 će se uživo emitovti u emisiji eTV na portalu www.live-e.tv, produkcijske kuće IT TV, članice udruženja e-Razvoj. Tokom trajanja Konferencije e-Razvoj 2012 biće obezbeđena besplatna bežična internet veza od 10 Mbita/sec za sve goste konferencije.

Perihard inženjering

www.perihard.com/

Kneginje Zorke 24 – Slavija

Tel: 011/243-2383, 243-5513,

243-6019, 243-2319

Email: perimail@beotel.rs

Facebook komentari: