ePlaneta

Perihard proslavio 25. rođendan

Obeležavajući 25 godina uspešnog rada, 21. februara u hotelu Holiday Inn, firma Perihar Inženjering je priredila prijem za poslovne partnere i prijatelje kompanije. Rođendansko slavlje je počelo prigodnom prezentacijom koja je prisutne provela kroz 25 Perihardovih godina.

Perihard-Logo-2011Od firme koja se na početku bavila samo remontovanjem toner kaseta, Perihard je izrastao u kompaniju sa 45 zaposlenihi i postao nezavisni servisni centar za laserske, matrične i ink-jet štampače.

Od prošle godine Perihard je „Lexmark Expert Service Partner“ , a upravo na proslavi jubileja je zvanično promovisan i u „Canon office solution partner”. Na rođendanskom slavlju su uručena specijalna priznanja klijentima koji sa Perihardom sarađuju više od 15 godina: Coca-Cola HBC Serbia, UniCredit Bank Srbija, DHL Srbija, Jubmes banka, Koncern Farmakom MB, Delta Generali osiguranje, Atos IT Solutions and Services i Nicefood restorani (McDonalds). Svečanost je završena koktelom i druženjem uz muziku.

Firma Perihard inženjering je jedna od retkih srpskih IT kompanija koja uopšte može da obeleži ovakav jubilej. Prelistavanjem arhiva primetili smo da samo desetak kompanija u Sbiji koje su osnovane krajem osamdesetih i početkom devedetih godina prošlog veka postoje i danas. Jedna od njih je PC Press, doduše, u tom periodu kao časopis Računari. Možda baš zbog ovog podatka i nije čudno što je naša ekipa odlazeći na rođendan, malo – promašila hotel. Srećom da su In Hotel i Holiday Inn blizu jedan drugom, inače bi stigli “tek na kolače”.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: