Personalizuj Dell – kampanja „More You“

PCPress.rs ImageU okviru globalne Dell kampanje „More You“ Dell je osmislio najbolji način za upoznavanje i podsticanje kreativnosti u sklopu nagradnog konkursa za najbolju personalizovanu fotografiju na službenoj facebook stranici. S obzirom da je nova Dell kampanja u potpunosti prilagođena korisnicima, svi kreativci koji su željni izazova moći će, od 2. aprila do 1. maja 2012 godine, da prijave svoju najbolju fotku klikom na link  https://apps.facebook.com/dellmoreyours/. Dovoljno je u sklopu aplikacije personalizovati svoj Dell znak, postaviti ga na sopstvenu fotografiju i pozvati prijatelje da glasaju, a dva rada s najviše lajkova biće prigodno nagrađeni – Dell laptop računarima.

Nova “More You” kampanja orijentisana je na korisnike koji doživljavaju svoje računare kao njihov život i podstiče individualnost i posebnost svakog pojedinca. Konceptom  “My life is on that thing”, Dell stavlja korisnike u središte kako bi ih emocionalno povezao s Dell proizvodima i omogućio nesmetan pristup digitalnom životu, besprekornoj usluzi i vrednosti uređaja.

O svojoj filozofiji, predstavnici Della su izjavili: “Naši životi su u našim uređajima. Tehnolološke inovacije su uvek prisutne. Daju život našim hobijima, ciljevima i težnjama. Ne radi se o samoj tehnologiji, nego šta učiniti s njom. Pokrenuli smo ovu kampanju kako bi ljudi mogli da učine još više. Više od onoga što ih čini jedinstvenim. Tako smo oživeli  koncept s našom  velikom idejom – More You “.

Pročitajte i:  Američko PC tržište u porastu zbog velike potražnje za prenosnim računarima

Upravo pokretanjem facebook aplikacije  „More You“ Dell je učinio još jedan korak u nizu globalnih aktivnosti kojima želi podržati i inspirsati svakog pojedinca u izražavanju sopstvene individualnosti i ostvarivanju još više od onoga što ih čini prepoznatljivim. Zahvaljujući konceptu nagradne igre „Dell More You“, osvanjanje vrednih nagrada nikada nije bilo jednostavnije i zabavnije, a uz personalizovane Dell fotke vaš facebook profil sigurno će biti jedan od najposjećenijih.

Izvor: Dell

Facebook komentari:

Tagovi: ,