Pet novih Steam igara koje ste verovatno propustili (18. mart 2024)

Prosečnog dana na Steamu se objavi oko desetak novih igara. I dok smatramo da je to dobra stvar, razumljivo je teško pratiti sve to.

PCPress.rs Image

Pregledanje svake nove igre na Steamu tako da vi to ne morate

Potencijalno uzbudljive dragulje sigurno će progutati poplava novih igara koje možete igrati, osim ako ne pregledate svaku pojedinačnu igru koja se pojavi na Steamu. Zato smo i uradili. Ako vam ništa ne privuče pažnju ovde, sakupili smo najbolje PC igre koje možete igrati sada.

CTRL Phreak

Izlazak: 11. mart

Developer: Robot-Satan

CTRL Phreak je simulacija hakovanja u duhu igre Hacknet. Cilj je postati naj “LEET H4X0R” na svetu, što znači pretraživanje sumnjivih čet soba dubokog interneta i podataka u potrazi za najtraženijim ciljem među hakerima. Iako usvaja tamni retro terminalni estetik, CTRL Phreak deluje kao da ima smisla za humor: neki “susreti” zahtevaju da nasilno lupate po tastaturi, kao da glumite pravog hakera. Recenzije na Steamu sugerišu da entuzijasti za simulacije hakovanja – prilično gladna populacija – obožavaju ovo.

Pročitajte i:  Pet novih Steam igara koje verovatno niste primetili

Passing By

Izlazak: 13. mart

Developer: Studio Windsocke

Ovo je šarmantna puzzle igra o vožnji balona na vrući vazduh. Kao Curly, skačete sa plutajućeg ostrva na plutajuće ostrvo, rešavate šaljive probleme, bavite se nekim laganim platformingom i srećete gomilu čudaka. Takođe postoje i neki lagani elementi preživljavanja da vas drže na oprezu, jer se ne može krenuti na dug put balonom na vrući vazduh bez nekog prikupljanja resursa. Umetnički stil od isecaka papira je pravo zadovoljstvo, a atmosfera: lagana i sveža tokom cele igre.

Oh Deer

Izlazak: 16. mart

Developeri: Cozy Cabin Studios

Ovo je prilično zabavna asimetrična pucačina-igra o lovu na jelene. Usamljeni lovac mora da nanjuši četiri prava ljudska igrača koji su predstavljeni kao jeleni. To je zapravo igra skrivača, jer postoje AI jeleni sa kojima se možete stopiti, ali kao jeleni takođe morate da jedete, što znači da ne možete samo kampovati negde prijatno i čekati. Igrači jelena imaju prilično jakog protivnika s kojim se moraju boriti, jer lovac ima gomilu gedžeta na raspolaganju, sve bolje da pronađe pravog jelena pre sumraka. Oh Deer je u ranoj fazi pristupa: završetak se očekuje za oko šest meseci, uz nove mape i režime koji dolaze u međuvremenu.

Pročitajte i:  Steam olakšava deljenje biblioteka, ali postoji rizik od zabrane zbog varanja

Death of a Wish

Izlazak: 11. mart

Developer: melessthanthree

Ovo je prelepa mračna akciona RPG igra o naporima jednog deteta da sruši kult u kojem je odrastao. Stil umetnosti izgleda kao crteži ludaka, a boje i preterane animacije napada doprinose opresivnoj atmosferi. Ispod karakterističnog stila umetnosti nalazi se kompleksan borbeni sistem koji se čini da pozajmljuje podjednako od igara sa karakterima kao što su Devil May Cry i Hyperlight Drifter. Stilizovana ubistva se nagrađuju, a prema stranici na Steamu postoje “beskonačni” načini borbe sa stilom, zbog mnogobrojnih i raznovrsnih putanja nadogradnje.

Rebel Transmut

Izlazak: 12. mart

Developer: Evan Tor Games

Rebel Transmut je Metroidvania i otprilike je ortodoksna kao što mogu biti. Napravljena od strane jednog developera, zadovoljava sve Metroidvania kriterijume, uključujući prostranu mapu, sporu dodelu novih sposobnosti koje vode do novih načina istraživanja, i puno napetog pucačkog stila koji podseća na Metroid ili – bliže kući za PC igrače – Axiom Verge. Ponekad jednostavno morate igrati prelep pixel art Metroidvania koji ne odstupa od pravila. Sledeći put kada vas uhvati potreba, Rebel Transmut će vas čekati.

Pročitajte i:  Nova mobilna igra 'Ludo: Animal Heroes' predstavlja najnoviji naslov koji dolazi iz Srbije 

Izvor: Pcgamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *