Petar Miljković, GoPro, Prezentacija rešenja | BIZIT2022

CEO kompanije GoPro Petar Miljković se skupu obratio putem video snimka. Govorio je o digitalizaciji, kao i o rešenjima kompanije GoPro za sve vrste biznisa. Posebno se osvrnuo na male kompanije, klijente koji imaju male porodične kompanije i firme koje po svojim dimenzijama i kapacitetima nisu toliko velike, te su često i same u sumnji kakav tip poslovnog softvera im je neophodan.

PCPress.rs Image

„Počeo bih od onih najmanjih klijenata, kojih je u poslednje vreme sve više i više. Ne samo da na dnevnom nivou imamo brojne upite koji se odnose na mali biznis, već smo svoja rešenja uspeli da učinimo pristupačnim u svakom smislu, za kompanije svih veličina – one koji tek počinju, porodične firme, startape, svi mogu da priušte i u smislu vremena i u novca proveren sistem koji donosi poslovne procese koji su testirani već stotinama hiljada puta, i omogućavaju im da se fokusiraju na ono što rade najbolje, a to je njihov core biznis. I što je veoma važno, u slučaju brzog rasta i dalje mogu da se oslone na infrastrukturu koja može da isprati veoma brz rast, i nama je najdraže kada čujemo da je taj slučaj. Svi naši klijenti rastu brzinom kojom žele i kojom im okolnosti dozvoljavaju, ali naši sistemi ih na tom putu prate u potpunosti.“

Pročitajte i:  GoPro: Pojednostavite upravljanje ljudskim resursima najefikasnijim rešenjima

Celokupno izlaganje Petra Miljkovića možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali prvog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,