ePlaneta

GoPro: Budite uvek korak ispred konkurencije

Ovo je uzbudljiv trenutak u evoluciji veštačke inteligencije, a svuda možemo videti sve više naslova o tome kako ona menja svet. Ljudi širom planete svakodnevno pronalaze nove načine za korišćenje veštačke inteligencije na poslu, uspevajući da postignu više za manje vremena.

PCPress.rs Image

Inovacije na ovom polju oslobađaju zaposlene od dosadnih, ponavljajućih zadataka, omogućavajući im da se bave onim stvarima koje prave najveću razliku.

Najnovija istraživanja takođe pokazuju da se oni koji koriste pametnu automatizaciju i veštačku inteligenciju osećaju produktivnije, jer konačno mogu da se posvete najvažnijim zadacima na poslu.

Svet veštačke inteligencije se brzo menja, zato je važno da korisnici odaberu rešenja kompanija koje konstantno prate trendove, osluškuju potrebe korisnika i iza sebe imaju ekosisteme koji omogućavaju korisnicima da jednostavno integrišu veštačku inteligenciju sa alatima koje koriste. Microsoft se izdvojio kao neprikosnoveni lider na ovom polju, a jedan od razloga za to je lansiranje Dynamics 365 Copilot-a, paketa AI alata dizajniranih da optimizuju i olakšaju razne poslovne funkcije. Od prodaje i korisničke podrške, do marketinga i upravljanja nivoima zaliha, Microsoft-ova rešenja omogućavaju korisnicima da automatizuju dosadne zadatke, povećaju efikasnost i podstaknu efikasnost u svim odeljenjima u okviru kompanije. Zbog toga se sve veći broj kompanija odlučuje za rešenja iz Microsoft-ovog ekosistema.

Jedna od ključnih pogodnosti Microsoft Dynamics 365 Business Central-a jeste jednostavna integracija sa ostalim Microsoft aplikacijama

Microsoft Dynamics 365 Busi­ness Central donosi moć veštačke inteligencije malim i srednjim kompanijama, omogućavajući im da se brže prilagode promenama, rade pametnije i postignu još bolje rezultate.

Ukoliko želite da odaberete ERP rešenje iz ekosistema koji korisnicima nudi napredne mogućnosti, uključujući i veštačku inteligenciju, Microsoft Dynamics 365 Business Central je savršen izbor.

Otključajte pun potencijal svoje kompanije

Business Central pomaže kompanijama da naprave prvi korak, potreban za svetlu digitalnu budućnost. Radite brže, pametnije, ubrzajte poslovne procese i otkrijte zbog čega ga koristi više od 30.000 malih i srednjih kompanija.

Pročitajte i:  IIB: Svi putevi vode u UPIS ERP

Microsoft Dynamics 365 Business Central predstavlja najnoviji Microsoft ERP sistem. Business Central nudi novu vrednost kroz integraciju s drugim Microsoft servisima u oblaku, uključujući Microsoft 365 (Office) i može se prilagoditi ili proširiti za specifične potrebe industrije PowerApps-om, Microsoft Flow-om
i Power BI-em.

PCPress.rs Image

Ovaj ERP sistem predstavlja jedinstveno, zaokruženo rešenje za upravljanje finansijama, operacijama, prodajom i kupcima, skladištima i proizvodnjom, kao i priliku za lak prelazak s programa za računovodstvo i zastarelih ERP sistema.

Suština je da uz Business Central imamo priliku da istovremeno:

  • Koristimo benefite non-stop dostupnog ERP sistema.
  • Olakšamo korisnicima posao time što se nalaze u veoma poznatom, intuitivnom okruženju koje daje osećaj kao da ste u Office paketu.
  • Imamo veliku prednost u odnosu na konkurenciju zbog efikasnijeg i bržeg poslovanja.

Brz protok informacija, automatizacija i unapređenje poslovnih procesa, moćan sistem izveštavanja i integrisanost ovog ERP rešenja, pomoći će u povećanju produktivnosti i kvalitetnijim odlukama kompanije.

Ovo vrhunsko poslovno rešenje nudi malim i srednjim firmama moćno, a istovremeno povoljno rešenje koje može biti posebno i fleksibilno prilagođeno potrebama firme i koje će se razvijati zajedno s njom.

Otkrijte bolji način za vođenje poslovanja

Pokrijte sve potrebe jednim rešenjem – Obezbedite nesmetan rast poslovanja rešenjem koje povezuje prodaju, marketing, uslugu, finansije i ostale timove u okviru vaše firme kako bi se adaptirali brže svim promenama na tržištu i ostvarili besprekorne rezultate.

Povećajte prodaju i poboljšajte odnos s kupcima – Business Central će vam dozvoliti da s lakoćom odgovorite na zahteve ili žalbe kupaca, prepoznate prilike za poboljšanje podrške, pratite ponašanje kupaca i još mnogo toga.

Pročitajte i:  Salesforce kao holističko biznis rešenje

Podignite produktivnost na viši nivo – Održite optimalan nivo produktivnosti, postignite više u toku dana, smanjite mogućnost ljudske greške, automatizujte procese, pristupite važnim podacima u svakom trenutku i omogućite zaposlenima da obavljaju svoje zadatke brže.

Smanjite troškove – Automatizovanjem zadataka, efikasnijim radom, brzim pristupom relevantnim informacijama, predviđanjem potencijalnih problema i donošenjem boljih odluka možete značajno smanjiti operativne i administra­tivne troškove.

Automatizujte ručne procese – Doz­volite Business Central-u da preuzme manje zabavne zadatke kako biste mogli da produktivno provedete vreme i fokusirate se na ono što je najbitnije, razvijanje svoje firme.

Dobijajte sveobuhvatne izveštaje – Recite zbogom uvoženju i izvoženju podataka širom različitih sistema koje koristite. Pogledajte automatske izveštaje na jednom mestu i pristupite im preko bilo kog uređaja, na bilo kojoj lokaciji.

Kompleksne integracije su prošlost – Sa Business Central-om možete upravljati svim odeljenjima i ograncima u okviru firme i sve to uz pomoć jednog jedinog rešenja.

PCPress.rs Image

Garantovana sigurnost podataka – Pitate se kako da zaštitite podatke? Sa MS Dynamics 365 Business Central-om možete biti 100% sigurni da su vaši podaci bezbedni. Autentifikacija i verifikacija korisnika je odlično organizovana. Podaci su zaštićeni šifrovanjem podataka u Business Central-u.

Jednostavno se koristi – Kao jedan od Microsoft-ovih proizvoda, Business Central takođe izgleda i funkcioniše kao i ostali njihovi proizvodi i tehnologije koje zaposleni već koriste u svom svakodnevnom poslovanju. Prepoznatljivost rešenja zahteva minimalnu obuku za korišćenje, što u velikoj meri umanjuje troškove, a s druge strane, korisnici brzo prihvataju rešenje i sve njegove prednosti koje koriste u svom poslu.

Pronađite dodatne aplikacije na App Source-u – AppSource vam daje mogućnost dodavanja novih aplikacija koje nude rešenje za sve poslovne prepreke. GoPro je do sada na AppSource-u objavio 30 aplikacija koje možete preuzeti.

Pročitajte i:  Univerzalno isplativo rešenje za bekap i oporavak podataka

Besprekorna integracija s Microsoft alatima koje već koristite

Jedna od ključnih pogodnosti Microsoft Dynamics 365 Business Central-a jeste jednostavna integracija sa ostalim Microsoft-ovim aplikacijama, što ga čini savršenim za sve one koji svakodnevno koriste Microsoft-ove alate.

Microsoft 365 (Office) – Business Central se lako integriše s Microsoft 365 aplikacijama, kao što su Word, Excel i Outlook, omogućavajući korisnicima da upravljaju podacima iz Business Central-a u okviru dobro poznatog Office interfejsa. Na primer, možete koristiti Excel za analizu podataka ili kreiranje izveštaja, a
zatim ih podeliti s kolegama putem Outlook-a.

Ukoliko želite ERP rešenje iz ekosistema koji korisnicima nudi napredne mogućnosti, uključujući i veštačku inteligenciju, Microsoft Dynamics 365 Business Central je savršen izbor

Power BI – Pomoću integracije sa Power BI-em možete kreirati detaljne analize i izveštaje, kontrolne table (dashboards), kartice rezultata (scorecards) i pratiti ključne indikatore performansi (KPI) kako biste poboljšali performanse poslovanja.

Power Platform – Ukoliko želite da analizirate podatke, stvorite nove aplikacije bez prethodnog programerskog znanja, automatizujete procese i još mnogo toga, integracija sa Power Platform-om će vas oduševiti.

Microsoft Teams – Ovo je platforma za komunikaciju koja objedinjuje čet, sastanke, pozive i saradnju na jednom mestu. Business Central se integriše sa Teams-om, što znači da možete komunicirati o određenoj porudžbini ili projektu i podeliti dokumenta i podatke iz Business Central-a bez napuštanja Teams interfejsa.

Spremni ste za rast? Javite nam se.

Olakšajte obavljanje svakodnevnih zadataka i omogućite vašoj firmi da napreduje brže nego ikada. Na sajtu www.gopro.rs možete pronaći više informacija o samom rešenju. Javite nam se da vam pomognemo da radite još bolje.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *