Philips monitor za poslovne korisnike

Philips je za poslovno tržište pripremio 241B7QGJ Full HD monitor. Ovaj 24-inčni (23.8”) LCD monitor je novo merilo za “zelene” monitore, nudeći ekološki orijentisanim profesionalcima moćan alat za povećanje produktivnosti na poslu uz očuvanje okoline. Kao dodatak svojoj energetskoj efikasnosti, ambalaži koja se u potpunosti može reciklirati i usklađenosti s mnogim međunarodnim ekološkim standardima, Philips 241B7QGJ korisnicima nudi čitav niz inteligentnih ergonomskih karakteristika.

PCPress.rs Image

Full HD rezolucija i IPS panel znače izuzetno jasne i oštre slike koje se mogu videti iz gotovo bilo kojeg ugla. Ultra tanki okvir osigurava pregledavanje više kartica u podeljenim prozorima dok SmartImage, SmartContrast i SmartResponse inovacije garantuju vrhunsku sliku i kvalitet videa u bilo kom trenutku. Zbog dugih sati koje profesionalni korisnici provode ispred monitora, a koji utiču na umor očiju, novi Philips monitor opremljen je efikasnim rešenjima za maksimalnu udobnost korisnika. To uključuje površinu niskog odsjaja kao i LowBlue način rada te Flicker-free tehnologiju za veću vizuelnu udobnost rada i dodatak potpuno prilagodljivom SmartErgo postolju i VESA stalak koji omogućuju korisnicima slobodu odabira idealnog položaja monitora koji im odgovara.

Pročitajte i:  Pametna Philips lampa za izlazak sunca

“Najzeleniji” monitor na svetu

Novi Philips 241B7QGJ rezultat je Philipsove dugogodišnje predanosti održivosti i okolini. Novi monitor je specijalno dizajniran kako bi sprečio i najmanji mogući negativan uticaj na okolinu. Sastavljen od lagane, 85-postotno reciklirane plastike s TCO sertifikatom, novi Philips monitor potpuno je bez štetnih elemenata kao što su olovo, živa, halogen, bez PVC / BFR. Osim toga, svi plastični i metalni delovi monitora kao materijal pakovanja u potpunosti se mogu reciklirati. Ovaj Philips monitor tako podržava kružnu privredu uz istovremeno smanjivanje globalne potrošnje resursa i svih povezanih emisija u transportu. Kao rezultat toga, Zeleno elektronsko veće (Green Electornic Council) nagradilo je ovaj motnitor EPEAT ekološkom oznakom i sertifikatom što samo dokazuje zeleni dizajn i ekološke performanse monitora.

PCPress.rs Image

Energetska efikasnost leži u želji da se osigura manje emitovanje ugljenika u čemu je upravo Philips 241B7QGJ iznad konkurenata. Opremljen je nizom tehnologija za uštedu energije. Tu je i PowerSensor koji detekuje prisutnost ili odsutnost korisnika putem bezopasnog infracrvenog signala i automatski smanjuje osvetljenje monitora. Samo ova inovacija je odgovorna za smanjenje čak 80 posto energetskih emisija.

Pročitajte i:  Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora

Philips monitor ima i novi sistem optimizovanog pozadinskog osvetljena, LightSensor tehnologiju koja oseti ambijentalno svetlo i automatski podešava svetlinu ekrana, kao prekidač nulte snage koji prekida latentnu potrošnju energije koja se može pojaviti na konvencionalnim monitorima čak i kada je monitor isključen. Potrošnja ovog monitora iznosi 11 W, čime su osigurani EnergyStar 7.0 i A++ energetski stepen što dodatno naglašava neuporedivu energetsku efikasnost novog Philips-a 241B7QGJ.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,