Philips najavio 243B9 IPS monitor sa USB-C 3.2 konekcijom

Philips je predstavio novi 243B9 LCD monitor, opremljen USB-C docking stanicom, super brzim USB 3.2. konektorom i Full HD 1920 x 1080 rezolucijom s IPS tehnologijom, ovaj 24-inčni monitor dizajniran je tako da pruži jednostavnost i veću produktivnost na radnom mestu. Monitor osigurava udobnost korisnika i smanjeni štetni uticaj na okolinu zahvaljujući svom SmartErgo Base postolju, PowerSensor opcijom za uštedu energije i pakovanjem koje se može reciklirati u potpunosti.

PCPress.rs Image

Jednostavna povezivost

Dizajniran s ciljem osiguranja jednostavnosti i lakoće korišćenja, novi Philips 243B9 monitor korisnicima nudi brzinu i fleksibilnost USB-C docking stanice uz zadržavanje snage. Uz pomoć samo jedno tankog i reverzibilnog priključka, korisnici mogu puniti svoj laptop, gledati videa u visokoj rezoluciji i prenositi podatke viskom brzinom. Ovaj monitor dolazi i s HDMI utorom, što znači da korisnici mogu uživati u visoko kvalitetnom digitalnom video sadržaju kao audio zvuku prenešenog putem samo jednog kabla iz AV izvora, uključujući DVD playere, video kamere ili računare.

PCPress.rs Image

Philips 243B9 opremljen je nekoliko tehnologija koje obezbeđuju maksimalan kvalitet slike koja ne šteti očima. IPS tehnologija pruža ekstra široke uglove gledanja i oštre i svetle slike, dok Full HD rezolucija donosi još više detalja i jasnoću slike. Uz to, zahvaljujući LowBlue opciji, monitor ne šteti očima korisnika. Podesivo postolje SmartErgo Base omogućuje ergonomsku udobnost kao i jednostavno upravljanje i uredno slaganje kablova.

Pročitajte i:  Pametna Philips lampa za izlazak sunca

Ekološka produktivnost

Kao dodatak udobnosti, odličnim performansama i fleksibilnosti, novi Philips monitor je i energetski efiksan i u skladu sa više ekoloških standarda i sertifikata, uključujući EnergyStar 7.0, TCO Edge i RoHS. Ugrađeni Power Sensor automatski detektuje korisnikovu prisutnost i shodno tome prilagođava osvetljenje monitora za uštedu energije i do 80 posto, dok Zero Power prekidač obezbeđuje nultu potrošnju energije i dodatno smanjuje ugljični otisak monitora. S kućištem bez PVC / BFR,  bez žive i olova, Philips 243B9 koristi i 85 posto recikliranu plastiku i ambalažni materijal koji se može reciklirati u potpunosti.

PCPress.rs Image

Pametan, fleksibilan i održiv, novi Philips 243B9 monitor dostupan je od januara 2020. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 25.909,00 dinara (bez PDV-a).

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,