Računari i Galaksija

Pinterest: Lakša komunikacija u okviru platforme

Budući da je komunikacija jedan od ključnih faktora u razvoju svakog projekta, Pinterest donosi opciju koja olakšava komunikaciju sa onima koji sarađuju u okviru Group Board-ova, što je korisno kada se ima isti cilj, budući da je postizanje planiranog moguće samo ako su svi učesnici dobro upućeni u plan.

PCPress.rs Image

Tako će od sada biti moguće da se „reaguje“ na postove u okviru Group Board-ova, što je do sada bilo moguće samo u obliku simbola u obliku srca. Raspon reakcija, te emocija, se sada povećava, te uključuje simbole koji će korisnicima omogućavati da jasnije izraze ono što misle o nekom postu, a da ne šalju opširne tekstualne poruke. Simboli za reagovanje se, kao i na Facebook-u, pojavljuju kada se klikne na srcoliki simbol, te tako i ova platforma počinje da pomalo liči na one nešto popularnije.

PCPress.rs Image

Pored ove Pinterest uvodi i nove opcije za sortiranje postova, a po broju reakcija i komentara, što korisnicima omogućava da brzo zaključe koji su postovi najpopularniji, a koje ideje nisu naišle na dobar odziv publike.

Pročitajte i:  TikTok, Meta i X tuže Ohajo

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,