PC Press Studio

Pinterest planira da kupi VSCO

Već neko vreme se postavlja pitanje šta bi to Pinterest mogao da učini kako bi napredovao na lestvici socijalnih platformi. Zainteresovani su nedavno dobili i odgovor, a izgleda da se radi o kupovini mobilne aplikacije za obradu fotografijaVSCO.

PCPress.rs Image

Ni jedna od strana nije direktno potvrdila akviziciju, pa se još uvek ne zna ni cena. Kako tvrde upućeni, pregovori su u toku, a radi se o stapanju koje bi moglo da donese zanimljive promene. Pinterest je još uvek mahom poznat po deljenju i organizovanju pinova, pa bi VSCO mogao da mu donese ozbiljne alate, a sa njima i nove mogućnosti. Zanimljivo je da je VSCO 2019. godine kupio kompaniju Rylo, koja se bavi proizvodnjom kamera, zahvaljujući čemu su na aplikaciju pored fotografija stigli i video sadržaji.

PCPress.rs Image

Pinterest ima preko 450 miliona korisnika koji su aktivni svakog meseca, a novi alati koji bi omogućili više od organizovanja i lajkovanja pinova bi tu cifru mogli da uvećaju. VSCO te alatke ima, pa ostaje da se vidi hoće li doći do kupovine koja bi mogla da promeni pravila igre.

Pročitajte i:  AI filmovi: Revolucija  koju niko ne želi

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,