ASUS Zenbook

PlayStation Plus besplatne igre: Informacije previše dobre da bi bile istinite

Nedavno su procurele informacije o tome koje će se besplatne igre za PlayStation Plus pojaviti sledećeg meseca, a eksperti ističu da bi ih trebalo primiti sa dozom sumnje, budući da je malo verovatno da su sasvim tačne.

Dying Light i Dark Souls Remastered?

Informacije o igrama koje su se pojavile u aprilu procurele su iz kompanije Sony, pa iako se sve dogodilo slučajno, korisnicima je bilo jasno šta mogu da očekuju. Informacije o majskim igrama dolaze od mnogo manje pouzdanih izvora, pa oni koji su upućeni tvrde da su previše dobre da bi bile tačne. Pored toga su na spisku i dve igre koje su previše slične, a radi se o Dying Light i Dark Souls Remastered. Korisnici su analizirali i fotografiju kojom se najavljuju igre, te istakli da izgleda kao montaža koja je nastala na osnovu prethodnih najava.

Ukoliko se ispostavi da su informacije tačne, upućeni toplo preporučuju obe igre, a očekuje se da do zainteresovanih uskoro stignu potvrđene informacije. Reč je o odličnim naslovima koji će obogatiti svaku kolekciju igara za bilo koju platformu, i koji se mogu igrati desetinama i stotinama sati.

Pročitajte i:  Sony povlači odluku o zatvaranju PS3 i Vita prodavnica

Izvor: Forbes

Facebook komentari:
Data centri - specijalno izdanje

Tagovi: , , , ,