Računari i Galaksija

PlayStation Plus besplatne igre: Informacije previše dobre da bi bile istinite

Nedavno su procurele informacije o tome koje će se besplatne igre za PlayStation Plus pojaviti sledećeg meseca, a eksperti ističu da bi ih trebalo primiti sa dozom sumnje, budući da je malo verovatno da su sasvim tačne.

PCPress.rs Image

Dying Light i Dark Souls Remastered?

Informacije o igrama koje su se pojavile u aprilu procurele su iz kompanije Sony, pa iako se sve dogodilo slučajno, korisnicima je bilo jasno šta mogu da očekuju. Informacije o majskim igrama dolaze od mnogo manje pouzdanih izvora, pa oni koji su upućeni tvrde da su previše dobre da bi bile tačne. Pored toga su na spisku i dve igre koje su previše slične, a radi se o Dying Light i Dark Souls Remastered. Korisnici su analizirali i fotografiju kojom se najavljuju igre, te istakli da izgleda kao montaža koja je nastala na osnovu prethodnih najava.

PCPress.rs Image

Ukoliko se ispostavi da su informacije tačne, upućeni toplo preporučuju obe igre, a očekuje se da do zainteresovanih uskoro stignu potvrđene informacije. Reč je o odličnim naslovima koji će obogatiti svaku kolekciju igara za bilo koju platformu, i koji se mogu igrati desetinama i stotinama sati.

Pročitajte i:  Ažuriranje za PlayStation 5 blokira Cronus Zen uređaje za varanje 

Izvor: Forbes

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,