ERP 2024

PMIDayz 2015 – Upravljanje projektnim timovima

Glavna tema ovogodišnje PMIDayz konferencije je “Upravljanje projektnim timovima”. Konferencija se održava u Osijeku drugu godinu za redom, a nastala je kao svojevrstan spin-off teme upravljanja projektima KulenDayz konferencije.

PMI.Dayz_sponzori2

Vođenje projekata uz osnovne veštine planiranja, procene, optimizacije, uključuje i soft skills veštine. Upravljanje i vođenje članova tima, motivacija, rešavanje konflikata, tehnike izbora članova tima, komunikacija s naručiocima, neke su od veština koje zapostavljamo u obrazovanju i svakodnevnom stručnom usavršavanju.

Uz konferencijski program,  okupiće se i članovi izvršnih odbora PMI ogranaka iz BiH, Srbije i Hrvatske. Oni će na konferenciji predstaviti projekte na kojima rade i razgovarati o pokretanju inicijative nastupa na budućim zajedničkim aktivnostima.

Konferencija počinje u četvrtak, 28. maja celodnevnom radionicom Tajne uspešnog vođenja timova i uticaje komunikacije. Radionica donosi pregled komunikacijskih veština i veština vođenja i upravljanja koje su od koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima.

U petak, 29. maja  glavni deo konferencije s predavanjima odvijaće se u dvorani BIOS-a, a za subotu, 30. maj predviđena je radionica u srcu Baranje, na pustari Mirkovac.

Više informacija o PMIDayz konferenciji možete pronaći na www.pmidayz.com .

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Trideseta zimska bajka
SBB

Tagovi: , ,