BIZIT plus

Produžen rok za prijavu za plaćenu letnju praksu u Vipu

Rok za prijavu za programe letnjih praksi „Budi Vip student“ i „Budi Vip Master“ u kompaniji Vip produžen je do 20. aprila. Priliku da se prijave i steknu iskustvo u realnom poslovnom okruženju u oblasti telekomunikacija, imaju redovni studenti završne godine osnovnih studija ili Master studija na državnim fakultetima IT, tehničke i biznis orijentacije Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru i Prištini.

Praksa u Vipu-2

Uslovi za prijavu su minimalna prosečna ocena 8 tokom studija, odlično znanje engleskog jezika i rada na računaru, kao i osnovno poznavanje i interesovanje za telekomunikacionu industiju, a detaljna uputstva za prijavu i informacije o fazama selekcije mogu se pronaći na sajtu jasamvip.rs.

Dvadeset izabranih studenata biće u prilici da rade sa mentorima u različitim sektorima kompanije Vip, u skladu sa svojim obrazovanjem  i željama. Osim plaćene prakse, Vip će studentima obezbediti smart telefone iz svoje ponude, smeštaj za sve studente koji žive van Beograda, kao i mogućnost zaposlenja onim kandidatima koji se posebno istaknu.

Program prakse u kompaniji Vip mobile postoji već osam godina, uz dugoročnu podršku Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i državnih univeriteta u Srbiji. Za programe studentskih praksi u Vipu se do sada prijavilo više od hiljadu izvanrednih akademaca iz cele Srbije, dok je 136 najboljih osvojilo dobilo titulu Vip studenta, od kojih je njih 24 dobilo posao u Vipu.

Facebook komentari: