Pobedite vrućinu osvežavajućim ukusom!

Ovogodišnje leto, sudeći po najnovijim statistikama, obara sve rekorde kada je u pitanju visina temperature. Enormna toplota postaje sve teži teret čak i kada smo daleko od gradske vreve, negde na obali reke, pod prirodnim hladom, ili okruženi borovima na morskoj rivi.

PCPress.rs Image

Suv i vreo vazduh, sa veoma visokim temperaturama, ume da bude po malo naporan i natera nas da ne želimo da napustimo rashlađeni dom. Krajnje je vreme da, uz jednog jednostavnog saputnika, Suncu vratimo nevini osmeh koji ga je krasio na crtežima iz romantičnog perioda osnovne škole.

Za tako nešto, potrebno je pronaći makar i jedan detalj koji bi ličnim svojstvima išao uvek u našu korist. Nešto tečno – svakako, nešto hladno i osvežavajuće, a povrh svega, dovoljno avangardno da nam nikad ne dosadi. Imate li ideju? Spremni da čujete našu?

PCPress.rs Image

Najpopularniji sajder – Somersby, idealan je „detalj“ koji će vam pomoći da prebrodite vrele letnje dane. Ovo superzabavno piće možete naći u više različitih ukusa, sa alkoholom ili bez, u zavisnosti od momenta ili vašeg trenutnog raspoloženja. Idealan saveznik tokom vrelih letnjih dana, Somersby, obojen najpozitivnijim bojama leta, prepoznatljive penušave teksture i intenzivnog voćnog ukusa, sa lakoćom će osvojiti sva vaša čula. Sve što je potrebno jeste da izaberete svoj idealan ukus i prepustite se osvežavajućim čarima koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ukoliko već niste imali priliku, posetite zvanični Somersby sajt i saznajte zašto je Somersby najveći internacionalni sajder brend na svetu, zastupljen u  više od 40 zemalja. Izaberite svog Somersby favorita –  resku jabuku, slatkastu krušku, zavodljivu borovnicu ili snoliku Somersby Mango&Lime aromu – i ispunite leto osvežavajućim optimizmom u bojama Somersby-a. A sada, uz idealan balans sočnih i zrelih jagoda i opojno citrusne note limete, uz 0% alkohola, Somersby je svoju paletu entuzijazma podigao za još jedan stepenik više.

PCPress.rs Image

Zato, kada sledeći put budete osetili nesnosan pritisak leta, ne paničite. Uzmite iz frižidera okrepljujući Somersby, sipajte u hladnu čašu, sve „začinite“ sa par kocki leda i ponovo ćete osetiti čar leta u njegovoj najpozitivnijoj energiji.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: