Počele prijave za Career Days

„Career Days“ je dvodnevni sajam edukacije, praksi i poslova koji se 2012. godine održava u Belexpo centru 19. i 20. aprila. Organizovan osamnaestu godinu za redom od strane studentske organizacije AIESEC, ovaj sajam predstavlja centralni događaj u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji. Cilj sajma je omogućavanje interaktivnog susreta između perspektivnih mladih ljudi i kompanija okrenutih budućnosti.
Sve veštine, korisne informacije i znanja koja su vam nedostajale za uspešno traganje za zaposlenjem, biće vam dostupne kroz niz raznolikih radionica i edukacija.

Samom sajmu prethodiće niz edukativnih radionica sa početkom od 24. marta. Radionice će biti organizovane u prostorijama Opštine Savski venac u više termina i na više različitih tema.

Kako napisati CV, kako se ponašati na intervjuu za posao, fama o “nameštenim konkursima”, samo su neke od tema koje će vam predstaviti najkvalitetniji predavači iz nekoliko kompanija. Još jedna od novina jeste i radionica, odnosno napredan kurs Excela koji će obuhvatiti finansijsko odlučivanje i donošenje odluka.­­

Više informacija potražite na sajtu www.careerdays.rs i na facebook stranici Career Days.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,