ERP 2024

Počinje ASUS transformacija

imageU periodu od 06.09.-09.09.2012. godine, kompanija ASUS Technology organizovaće promociju „Započnite transformaciju sa stilom uz ASUS tablete!", sa ciljem da na
zanimljiv i nesvakidašnji način svim zainteresovanima predstavi najnovije proizvode i tehnologije, kao i da, kroz direktnu komunikaciju, približi brend građanima.
Tokom večernjih sati, specijalno prilagođeno ASUS vozilo i ASUS promo tim, obilaziće najpopularnija mesta u gradu, tokom promotivnih dana, gde sve prisutne očekuju iznenađenja. Na svakoj od posećenih lokacija, posetioci će imati priliku da lično isprobaju proizvode, ASUS Transformer Pad TF300, Transformer Pad Innity TF700 i neodoljivi ASUS PadFone, i informisati se o mogućnostima koje pomenuti proizvodi nude. Pored toga, svima će biti podeljene besplatne, jednodnevne karte za predstojeći CE&HA sajam. ASUS Transformaciju nastavlja na sajmu računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata (CE&HA Fair), koji će se održati na Beogradskom sajmu, hala 1, od 13.09.-16.09.2012. godine. U okviru ASUS izložbenog dela, biće predstavljen niz novih tehnoloških dostignuća na polju tablet i laptop računara. Posebna zanimljivost bice novi ASUS tablet Nexus 7. ASUS Nexus 7, prvi Anroid ™ tablet na 4.1 Jelly Bean, donosi potpuno novo iskustvo, koje tablet može da pruži. Predstavlja kombinaciju najboljeg od Google-a, na polju softverskog rešenja, i ASUS-a, u segmentu poslednje tehnologije hardvera. Tokom tri dana promocije po gradu i za vreme trajanja sajma, svi posetioci ce moci da se takmice, igrajući zanimljivu igricu na tabletima. Rezultati će se objavljivati na ASUS Serbia Facebook stranici, a 17.09.2012. godine, proglašavamo pobednika.
Nagrada je sjajni ASUS Transformer Pad TF 300! Posebno iznenađenje za sve posetioce ASUS izložbenog dela, bice nastup lokalne akrobatske grupe USB, u subotu, 15.09.2012. od 15:00h.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Asus dodaje "Intel Baseline Profile" u nove BIOS fajlove kako bi rešio probleme sa stabilnošću