BIZIT plus

Počinje konkurs za najkreativniju mobilnu aplikaciju iz regiona

Do 15. juna otvoren je konkurs za najkreativniju aplikaciju za mobilne uređaje. Takmičenje je namenjeno kreativnim ljudima iz Srbije i regiona.

virtualnikoncepti

Pokrenut je veoma zanimljiv konkurs namenjen geekovima i svim ljudima koji se bave razvojem mobilnih aplikacija a na kome je moguće osvojiti vredne novčane nagrade. Aplikacije za mobilne platforme po izboru, IOS i Android, mogu se do 15. juna prijaviti u tri odabrane kategorije: igre, poslovne aplikacije i korisničke aplikacije. Najzanimljivije aplikacije biće proglašene pobednicima i biće finansirana njihova izrada.

Takmičenje za najbolju aplikaciju pokrenulo je preduzeće Virtualni koncepti d.o.o. sa namerom da pruži priliku kreativcima da učestvuju u zajedničkoj poslovnoj avanturi pošto bude proglašen pobednik po završetku konkursa. Koncept je takav da se pored stimulativnih nagrada obezbedi i potencijalni posao za najtalentovanije developere. Za one koji dugo nose u sebi fantastične ideje ovo je dobra prilika da ih realizuju!

Konkurs za izradu mobilnih aplikacija traje od 1. maja do 15. juna. Pobednike očekuju vredne nagrade:

I nagrada 3.350 eur

Pročitajte i:  Najbolje aplikacije za hvatanje beleški: OneNote

II nagrada 2.000 eur

III nagrada 1.350 eur

Pravila konkursa predviđaju da jedna mobilna aplikacija može dobiti samo jednu nagradu, bez obzira na broj članova tima koji je učestvovao u njenoj izradi. Za pobednika konkursa obezbeđena je prva nagrada u iznosu od 3.350 evra. Drugoplasirani će osvojiti 2.000 evra, a trećeplasiranog očekuje utešnih, ali ne manje podsticajnih, 1.350 evra. Po završetku konkursa aplikacija za koju se proceni da ima najveći potencijal biće razvijena i plasirana na tržište.

Ako čitate ove redove, a po glavi vam se već duže vreme mota odlična ideja za aplikaciju koja će osvojiti našu zemlju, region ili svet, i uz sve to imate i nešto tehničkog znanja da dovedete svoju ideju do beta faze, onda je ovo takmičenje prava prilika za vas.

Na konkursu mogu učestvovati i pravna i fizička lica a detalje potražite na linku: www.virtualnikoncepti.hr/kreiraj-novu-aplikaciju.

Facebook komentari: