Dahua

Počinje konkurs za najkreativniju mobilnu aplikaciju iz regiona

Do 15. juna otvoren je konkurs za najkreativniju aplikaciju za mobilne uređaje. Takmičenje je namenjeno kreativnim ljudima iz Srbije i regiona.

virtualnikoncepti

Pokrenut je veoma zanimljiv konkurs namenjen geekovima i svim ljudima koji se bave razvojem mobilnih aplikacija a na kome je moguće osvojiti vredne novčane nagrade. Aplikacije za mobilne platforme po izboru, IOS i Android, mogu se do 15. juna prijaviti u tri odabrane kategorije: igre, poslovne aplikacije i korisničke aplikacije. Najzanimljivije aplikacije biće proglašene pobednicima i biće finansirana njihova izrada.

Takmičenje za najbolju aplikaciju pokrenulo je preduzeće Virtualni koncepti d.o.o. sa namerom da pruži priliku kreativcima da učestvuju u zajedničkoj poslovnoj avanturi pošto bude proglašen pobednik po završetku konkursa. Koncept je takav da se pored stimulativnih nagrada obezbedi i potencijalni posao za najtalentovanije developere. Za one koji dugo nose u sebi fantastične ideje ovo je dobra prilika da ih realizuju!

Konkurs za izradu mobilnih aplikacija traje od 1. maja do 15. juna. Pobednike očekuju vredne nagrade:

I nagrada 3.350 eur

Pročitajte i:  Chrome za iOS: Kako se premešta address bar

II nagrada 2.000 eur

III nagrada 1.350 eur

Pravila konkursa predviđaju da jedna mobilna aplikacija može dobiti samo jednu nagradu, bez obzira na broj članova tima koji je učestvovao u njenoj izradi. Za pobednika konkursa obezbeđena je prva nagrada u iznosu od 3.350 evra. Drugoplasirani će osvojiti 2.000 evra, a trećeplasiranog očekuje utešnih, ali ne manje podsticajnih, 1.350 evra. Po završetku konkursa aplikacija za koju se proceni da ima najveći potencijal biće razvijena i plasirana na tržište.

Ako čitate ove redove, a po glavi vam se već duže vreme mota odlična ideja za aplikaciju koja će osvojiti našu zemlju, region ili svet, i uz sve to imate i nešto tehničkog znanja da dovedete svoju ideju do beta faze, onda je ovo takmičenje prava prilika za vas.

Na konkursu mogu učestvovati i pravna i fizička lica a detalje potražite na linku: www.virtualnikoncepti.hr/kreiraj-novu-aplikaciju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,