Računari i Galaksija

Veća automatizacija uz nove HP svičeve

Kompanija HP predstavila je rešenje za postavku mreže data centra baziranu na FlexNetwork arhitekturi, što korisnicima omogućava da postignu poslovnu agilnost uz dvostruko veću skalabilnosti i manju kompleksnost u odnosu na postojeća rešenja.

HP LogoU situaciji kada se kompanije sele u cloud okruženje, zastarele mrežne arhitekture, kažu iz HP-a, posrću pod pritiskom trenutnog pristupa aplikacijama i servisima koji nude kvalitetan korisnički ugođaj. Istovremeno se organizacije muče sa kompleksnošću postavke mreže u data centru, koja zahteva ručno podešavanje svih uređaja.

HP rešava ove probleme serijom svičeva za softverski definisane mreže, a koji donose mogućnosti automatizacije i visoku skalabilnost za zahtevne aplikacije kao što je Hadoop. Nova ponuda obuhvata HP FlexFabric 12900, prvi OpenFlow svič koji može da se izbori sa rastućim zahtevima virtuelnog okruženja.

“Tokom poslednjih 20 godina, mreže u data centrima su kaskale u podršci za nove poslovne zahteve kao što su cloud, virtuelizacija i ogromne količine podataka”, rekla je Bethany Mayer, viša potpredsednica i generalna direktorka, Networking, HP. Dodatne informacije možete pronaći na www.hp.com/go/networking.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  HP objavio najtanji 14-inčni gejming laptop na svetu
SBB

Tagovi: ,