Počinje nova era u poslovnom razvoju kompanije Saga

Postignut je dogovor sa kompanijom Noventiq za sticanje većinskog vlasničkog udela u kompaniji Saga d.o.o. Beograd, pa su svi uslovi akvizicije u potpunosti finalizovani.

PCPress.rs Image

Saga je kompanija koja od svog osnivanja 1989. godine nesebično deli i uvećava svoja znanja, konstantno prenoseći iskustva, kako među svojim zaposlenima tako i među partnerima i korisnicima. Sve to je učinilo Sagu liderom u oblasti digitalne transformacije. Kompanija je prepoznata u svetu finansija i bankarstva po sopstvenim naprednim fintech rešenjima i rešenjima baziranim na veštačkoj inteligenciji i modelima mašinskog učenja.

Sa druge strane Noventiq je vodeći globalni provajder rešenja i usluga u digitalnoj transformaciji i sajber bezbednosti. Multi-cloud rešenja kompanije Noventiq omogućavaju, olakšavaju i ubrzavaju digitalnu transformaciju za kompanije širom sveta.

Više o kompaniji Noventiq možete da pročitate na njihovom sajtu noventiq.com.

Sada kada je posao zvanično zaključen, obim podrške koju Saga, kao i sve njene ćerke firme, mogu da ponude svojim klijentima proširiće se zahvaljujući globalnoj poziciji Noventiq-a. Kompanija Saga će steći veću međunarodnu izloženost, kao i pristup proširenom portfoliju Noventiq-a.

Ukoliko vas interesuje cela priča o akviziciji potražite je na ovom linku.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,