Računari i Galaksija

Pogledajte šta sve donosi najpristupačniji telefon na preklop – Motorola razr 40

Kompanija Motorola je sa modelom razr 40 napravila najpristupačniji telefon na preklop koji donosi savršeni balans između svega onoga što korisnici žele od jednog smartfona.

PCPress.rs Image

Motorola razr 40 poseduje isti visoki kvalitet izrade kao premijum verzija sa oznakom ultra, veliki unutrašnji ekran, čist softver i još veću bateriju, kao i senzor kamere.

Razr 40 dolazi u istim dimenzijama i težini kao i Motorolin premijum model na preklop, razr 40 ultra, ali je prekriven veganskom kožom umesto staklom.

PCPress.rs Image

Spoljni i unutrašnji displej

Uprkos tome što je spoljni ekran na ovom modelu manji, displej dijagonale 1.5 inča bez problema može da se koristi kako bi se brzo proveravale notifikacije i pratilo šta kamera snima.

Kada se telefon otvori, pred korisnicima se pojavljuje 6.9-inčni savitljivi AMOLED displej rezolucije 1080p sa 144Hz osvežavanjem i HDR10+ podrškom.

PCPress.rs Image

Procesor i memorija

Motorola razr 40 opremljena je Snapdragon 7 Gen 1 čipom koji, pored odličnih performansi, donosi i izuzetnu energetsku efikasnost kako bi baterija na ovom modelu što duže trajala.

Pročitajte i:  Na MWC 2024, budućnost tehnologije ekrana je jasna (i savitljiva)

Izuzetnoj brzini rada doprinosi i 8/256GB memorijska konfiguracija koja se stara da sve aplikacije rade bez ikakvog seckanja i zastoja.

PCPress.rs Image

Kamere

Glavni senzor na modelu razr 40 veći je od onog na modelu sa oznakom ultra i rezolucije je 64MP, a tu je i 13MP ultraširoki senzor sa autofokusom i macro opcijom slikanja, dok je sa unutrašnje strane smeštena 32MP selfi kamera.

PCPress.rs Image

Baterija

Razr 40 poseduje bateriju kapaciteta 4.200mAh sa mogućnošću 30W žičanog i 5W bežičnog punjenja.

Na kraju nikako ne bi trebalo zaboraviti ni preporučenu cenu od 99.990 rsd, što ovaj model čini najpristupačnijim telefonom na preklop.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,