ERP 2024

Pokemon Horizons stižu na Netflix

Nakon što se Pokemon anime univerzum oprostio od svog dugogodišnjeg protagoniste Eša Kečama, obožavaoci u državi su očekivali dolazak novih lica koja će voditi seriju. Sada je čekanje skoro gotovo. Pokemon Horizons: Serija, poslednja serija u franšizi, trebalo bi da debituje na engleskom na Netflix-u 2024. godine.

PCPress.rs Image

Poslednja u franšizi

Pokemon Horizons je dostupan u Japanu od aprila ove godine, ali ranije je bilo nejasno kada će engleska sinhronizacija serije debitovati. Prema novom tvitu sa zvaničnog Pokemon naloga, Pokemon Horizons će biti dostupan za strimovanje 23. februara u SAD. Ovo se dešava samo nekoliko dana pre godišnje proslave Dana Pokemona 27. februara.

Gledaoci u Velikoj Britaniji neće morati da čekaju februar da bi dobili Pokemon Horizons groznicu. Engleska sinhronizacija bi trebalo da bude premijerno prikazana početkom decembra i biće dostupna za strimovanje na BBC iPlayer-u. U međuvremenu, kanadski gledaoci će morati da sačekaju do 2. marta da bi videli seriju na Cartoon Network-u ili Teletoon-u.

Sinhronizovana verzija Pokemon Horizonsa upoznaće publiku koja govori engleski jezik sa svežom postavom likova, uključujući Liko (Alehandra Reinoso), Sprigatito (Kira Bakland), Roja (Anjali Kunapaneni) i Fuekoka (Zeno Robinson). Zajedno će se upustiti u avanturu koja obuhvata više regiona u ekspanzivnom svetu Pokemona.

Pored toga, ljubitelji Pokemona takođe mogu da se raduju divnoj stop-motion seriji, Pokemon Concierge, na Netflix-u ovog decembra.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: