Pokémon Sleep: Kad vam igra dolazi u san

Pokémon Company je nedavno objavila detalje o igri koja je najavljena još 2019. godine. U pitanju je Pokemon Sleep koju svi željno čekaju, a sada su tu trejleri.

PCPress.rs Image

Jedna od opcija koje nudi Pokemon Go je i ona koja korisnike ohrabruje da više hodaju, budući da nakon što pređu određene razdaljine dolaze do novih lokacija na kojima se kriju Pokemoni. Sada su u planu i neke druge funkcije za zdraviji način života, zahvaljujući kojima će korisnici tokom igre ispunjavati osnovne potrebe na koje gejmeri često zaboravljaju.

Radi se o tome da je Pokemon Company shvatila da je igračima pored kretanja neophodan i kvalitetan san, pa je u skladu s tim još pre četiri godine najavila novu igru – Pokemon Sleep. Iako ideja zvuči pomalo neobično, developeri ističu da korisnicima koji inače malo spavaju daje još jedan razlog za san, te nešto čemu će se radovati kada se probude.

Igra je u stvari aplikacija za praćenje kvaliteta sna, a korisnici se s Pokemonima sreću dok dremaju. Svaka faza sna privlači drugačije Pokemone, što je dovoljan razlog da se ranije ode u krevet. Još uvek se ne zna kada igra tačno izlazi, ali je već poznato da će se odmah pojaviti i verzija za iOS i za Android.

Pročitajte i:  Još jedna besplatna igra: Epic Games poklanja Astro Duel 2

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,