Poklon za sve vozače: Obradujte svoje kolege NIS poklon karticom

NIS poklon kartica idealan je poklon za predstojeće i sve druge praznike, ali i za proslave važnih datuma, darivanje svojih zaposlenih, obeležavanje važnih godišnjica sa svojim poslovnim partnerima ili klijentima. Briga o kupovini poklona sada je prošlost, jer svoje kolege vozače možete obradovati poklonom baš za njih, poklon karticama u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara. Mogu se iskoristiti za kupovinu svih vrsta goriva, kao i ostalih proizvoda iz širokog asortimana na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

PCPress.rs Image

Kao kompanija koja stalno nudi inovacije svojim potrošačima, NIS poklon kartice su dostupne i u vidu QR koda, a to znači – 100% pouzdano i bezbedno korišćenje i uvek su na dohvat ruke – u mobilnom uređaju.

Rok važenja NIS poklon kartica je 12 meseci od dana kupovine, a nakon isteka roka, iznos na poklon kartici se automatski poništava. Koriste se jednokratno i u punom iznosu na koji glase.

PCPress.rs Image

Za sve dodatne informacije za pravna lica je kontakt mejl adresa: poklon.kartica@nis.eu, a za sva ostala pitanja, na raspolaganju je besplatni korisnički centar 08 0000 8888. Više informacija o NIS poklon karticama dostupno je i na ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: