Popust na kripto-transakcije za čitaoce PC Press-a

Najveći regionalni servis za prodaju i kupovinu kriptovaluta ECD.rs nedavno je uveo mogućnost da zaradite pri svakoj transakciji koju naprave ljudi koji su se na vašu preporuku registrovali. Prethodno je potrebno da vi imate svoj profil na ECD.rs sajtu, kako biste dobili jedinstven link koji ćete podeliti onima koji žele da se uključe u uzbudljiv svet trgovanja kriptovalutama. Nakon toga, zahvaljujući tome što se ECD.rs odriče dela svoje provizije, dobijaćete procenat od svake njihove transakcije!

bitcoin iran mašine za rudarenje

Popust za čitaoce PC Press-a

ECD.rs svim našim čitaocima daje do 25% popusta na troškove jedne transakcije. Popust možete iskoristiti do 31. jula, a potrebno je da tokom procesa kupovine ili prodaje kriptovaluta unesete kod: PCPRESSWEB

O ECD.rs

Od 2012. godine ECD.rs pruža usluge sigurne i pouzdane kupovine i prodaje kriptovaluta. Te godine pokrenut je sajt, a od 2015. godine kompanija radi na širenju mreže automata za trgovanje bitcoin-om.

Svega godinu dana kasnije, tržištu je ponuđena aplikacija za primanje BTC uplata, a danas je primenjuje mreža partnera u više gradova Srbije. ECD neprekidno radi i na edukaciji tržišta, kroz redovna okupljanja, edukacije, konferencije i pokretanje Bitcoin asocijacije Srbije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,