BIZIT plus

Posedujete li veštine za vaš budući posao?

Indija u ovom trenutku pridaje veliki značaj obrazovanju i učenju kao veštini, te se početkom septembra u Nju Delhiju održao skup Knowledge Conclave 2017, koji je obrađivao teme koje se tiču obrazovanja, učenja kao veštine u svetu stalnih tehnoloških promena. Na prvoj panel diskusiji iznet je stav da je „poenta dobrog obrazovanja imati dobar život.“ izjavio je Dr. Devdutt direktor School of Business Studies. „Istraživanja pokazuju da nam šest od deset poslova nije poznato, a pojaviće se do 2025. godine. S obzirom na ove neminovne promene u tehnologiji izuzetno je bitno da se naučimo da im se prilagodimo.“ izjavila je Satya Narayan R. osnivač CL Educate.

PCPress.rs Image

Pored formalnog, akademskog obrazovanja ističe se važnost stručnih kurseva, kao jedan od načina edukacije i pomoći za lakše traženje posla. U zapadnim zemljama pridaje se podjednaka važnost kako akademskom obrazovanju tako i kursevima za stručno usavršavanje i obuku. Jedna od domaćih kompanija koja nudi usluge stručnog usavršavanja putem specijalističkih obuka, razvoja softvera i savetovanja u domenu informacionih tehnologija je i Eccentrix d.o.o.

Misija ove kompanije je da podignu svest o značaju stručnog usavršavanja na polju informacionih tehnologija, kao i da našim IT stručnjacima, kroz obuke, pruže znanje, kako bi bili u korak sa svim tekućim promenama. Sa preko 400 obuka koje imaju u ponudi, raspolažu i inovativnim metodama predavanja, pri čemu je kod nas moguće pratiti kurs u trening centru, putem virtuelne učionice ili on-site privatne obuke za specifične potrebe klijenata.

PCPress.rs Image

Nakon završetka obuke, svi polaznici imaju 365 dana pristup snimljenim predavanjima, kao i mogućnost da u zakazanim terminima, besplatno prisustvuju obuci koju su pohađali. Kao zvanični Microsoft Silver Learning Partner i CompTIA partner, cilj Eccentrix je da bude sinonim za kvalitet, stručnost i profesionalnost, kao vaš partner u edukaciji.

Eccentrix je Silver partner konferencije BIZIT 2017. i poseta ovom skupu i njihovo predavanje će vas uvesti u najnovije svetske trendove.

Izvor: The Hindu

Facebook komentari: