Top50 Glas publike

Poslovna i ERP rešenja posle krize, Petar Miljković, GoPro | BIZIT2020

“Ukoliko firma baš ne želi da se menja, bojim se da će proći kao dinosaurusi”, izjavio je Petar Miljković, CEO kompanije GoPro, na nedavno održanoj BIZIT konferenciji. Petar se obratio putem linka malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima i govorio sa fokusom na poslovna i ERP rešenja posle krize. 

PCPress.rs Image

CEO GoPro-a je govorio o tome šta kriza donosi, šta odnosi, te šta će se dešavati s poslovnim i ERP rešenjima, tvrdeći da je jedino pouzdana – neizvesnost! “I kod nas i u svetu režim preživljavanja traje predugo. Digitalizacija je rešenje. Tradicionalno, firme koje se pregrupišu izađu jače iz krize”, rekao je Petar. Istakao je važnost prioritizacije i kako ulagati, te da je najvažnije obezbediti da firma preživi i iskoristiti priliku da se srede procesi i sistemi, što izvodi firmu na dobar poslovni put. “Neophodna su ulaganja u tri stvari: ljude, procese i sisteme, a najvažnije je obezbediti da firma preživi”, zaključio je Petar. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT youtube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: