Poštanska štedionica potpisala sporazum za elektronsko plaćanje usluga

Banka Poštanska štedionica postala je partner Kancelarije za IT i eUpravu potpisivanjem Sporazuma o zajedničkom omogućavanju plaćanja elektronskih usluga (DinaCard,Visa i Mastercard) karticama na portalu eUprava i Sporazum o zajedničkom prihvatanju platnih kartica (DinaCard,Visa i Mastercard) na POS terminalima na šalterima organa državne uprave i organa jedinica lokalne samouprave.

PCPress.rs Image

Sporazum su potpisali direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu dr Mihailo Jovanović i predsednik Izvršnog odbora banke Poštanska štedionica mr Bojan Kekić. Ovaj sporazum omogućiće građanima plaćanje platnim karticama na Portalu eUprava i posredstvom POS terminala na šalterima organa javne uprave.

Banka Poštanska štedionica odazvala se ovogodišnjem pozivu Kancelarije za informacione tehnologije i elekronsku upravu bankama radi realizacije različitih vidova elekronskog plaćanja. Poziv je stalno otvoren u cilju praćenja novih trendova u elektronskom poslovanju što građanima i privredi omogućuje pristup savremenim uslugama elekronske uprave.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Počelo eZakazivanje za upis dece u osnovne škole
SBB

Tagovi: , , , ,