Potpuno prilagodljiva „Lego-friendly“ tastatura

Kompanija MelGeek napravila je tzv. „Lego-friendly“ mehaničku tastaturu koju je moguće prilagođavati na više načina. Osim zamene poklopaca tastera, ova tastatura na tasterima, oko njih, kao i po bočnim površinama ima prepoznatljive „Lego konektore“. Ukoliko imate Lego figurice ili kockice koje ne koristite, možete da ih „nakačite“ na ovu tastaturu i da tako dobijete potpuno personalizovanu tastaturu.

PCPress.rs Image

Interesantno je da nije samo površina tastature prilagodljiva, već i njena unutrašnjost. Tako, na primer, možete da izmenite postojeće svičeve i da postavite neke druge, čime se menja i osećaj mehaničkog klika. Inače, ime ove tastature je Pixel i, bitno je naglasiti da nije oficijelno Lego licencirana. To ipak ne bi trebalo da smeta, a jedini pravi nedostatak je što je „skraćena“, odnosno nema numerički deo.

Pixel se još uvek ne nalazi u prodaji, a kada se pojavi koštaće 269 dolara (odnosno 199 dolara, ako izvršite rezervaciju po ceni od jednog dolara). Ideja nam se veoma svidela i mogli bismo da kažemo da je ovo jedna od najinteresantnijih i najintrigantnijih tastatura koje smo videli u poslednje vreme.

Pročitajte i:  Google Pixel 8A u svim bojama  

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,