Top50 Glas publike

Predstavljen Tesla Smartphone 9.1 Lite

Comtrade je predstavila Tesla Smartphone 9.1 Lite, koji dolazi sa Android 7.0 operativnim sistemom. Uređaj poseduje znatno uži ram koji ostavlja više prostora za HD+ ekran od 5,7 inča rezolucije 1440×720 piksela i sa odnosom stranica 18:9. Miravision tehnologija omogućava podešavanje boja shodno potrebama korisnika. Funkcija automatske regulacije osvetljenja štedi bateriju tako što osvetljenost ekrana prilagođava spoljašnjim uslovima.

PCPress.rs Image

Uređaj poseduje MT6750 osmojezgarni 64-bitni procesor i Mali T860 GPU. Što se tiče memorije, telefon ima 32 GB interne memorije i 3 GB RAM-a, takođe telefon podržava proširivanje memorije do 64 GB uz microSD karticu. Telefon podržava dve SIM kartice, a novina je Dual screen opcija koja omogućava podelu ekrana i paralelni rad u dve aplikacije. Tesla Smratphone 9.1 Lite poseduje dve zadnje kamere od 13 i 5 MP, i jednu prednju od 8 MP.

Smartphone 9.1 Lite opremeljen je senzorom za otključavanje telefona putem otiska prsta, koji se nalazi na tasteru koji je pozicioniran na zadnjoj strani uređaja. Baterija ima 2800 mAh, a uređaj podržava i Quick charge, odnosno mogućnost bržeg punjenja telefona pomoću originalnog punjača sa USB type C priključkom. Tesla Smartphone 9.1 Lite dolazi sa slušalicama koje imaju notifikacionu LED lampicu koja signalizira propuštene pozive, poruke i druga obaveštenja.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ponovo se odlaže proizvodnja Cybertrucka
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,