Predstavljena nova Philips B1 linija monitora

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner Philips monitorsa predstavlja novu B1 liniju Philips monitora i tri nova modela – 24-inčni Philips 245B1, 24-inčni Philips 242B1 i  27-inčni Philips 275B1 monitor.

PCPress.rs Image

Optimizovano iskustvo gledanja i produktivnosti

Novi Philips 245B1 model dolazi s Quad HD rezolucijom (2560 x 1440), nudi kristalno jasne slike s Quad HD rezolucijom (2560 x 1440 piksela) za širok spektar reprodukcije boje. IPS i SmartImage tehnologije doprinose svetlim i kvalitetnim slikama, koje su omiljene među fotografima, grafičkim i filmskim profesionalcima i dizajnerima.

Dizajniran da poveća korisnikovu udobnost, Philips 245B1 ima Flicker-Free tehnologiju te LowBlue način rada koji umanjuju umor očiju, kao i Easy Read način rada i SmartErgoBase postolje koji omogućuje ergonomsko prilagođavanje baš po meri korisnika. Monitor takođe ima ugrađene zvučnike, kao i širok spektar konektora kao što su 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, HDCP, i drugih.

PCPress.rs Image

Održiv i eco-friendly

Philips 245B1 je dizajniran da bude ekološki prihvatljiv. To potvrđuje činjenica da je zadovoljio razne ekološke standarde i sertifikate kao što je EnergyStar 8.0, EPEAT*, TCO Certified Edge, i RoHS. Monitor se sastoji i od 85 posto reciklirane plastike, pakovanje se u potpunosti može reciklirati, a napravljen je bez štetnih materijala kao što je živa, olovo i PVC/BFR.

Pročitajte i:  AGON by AOC širi svoju novu G4 gejming seriju

245B1 monitor dolazi s ugrađenim PowerSensor-om koji automatski detektuje korisnikovu prisutnost i prilagođava osvetljenje monitora u skladu sa tim, što rezultira dužom mogućnosti korišćenja monitora i redukovanjem troškova struje za čak do 70 posto. Uz to, LightSensor osigurava savršeno osvetljenje s minimalnom potrošnjom energije.

Produktivnost i održivost dolaze na novi nivo uz Philips B liniju monitora

Svi monitori Philips B linije obogaćeni su karakteristikama koje omogućavaju ugodnost korišćenja, a dolaze i s više različitih mogućnosti povezivanja, fleksibilnosti i visokim kvalitetom slike.

PCPress.rs Image

Drugi model B1 linije, 24-inčni Philips 242B1 LCD monitor, pruža Full HD rezoluciju (1920 x 1080) za odličan doživljaj gledanja. Ovaj monitor je opremljen s PowerSensor-om, SmartImage, IPS tehnologijom i mnoštvom karakteristika koje povećavaju udobnost koje zajedno stvaraju visoke performanse, održivost, izuzetan kvalitet koji je profesionalcima neophodan, a znaju da ga mogu očekivati od Philipsovih monitora.

Sa širokim spektrom karaktristika za povećanje produktivnosti i inovacija tu je i novi 27 inčni Philips 275B1, dizajniran baš za profesionalce. Njegovo SmartErgoBase postolje i Adaptive-Sync tehnologija osiguravaju udobnost i produktivnije i prijatnije radno mesto. Ovaj 27-inčni LCD monitor je u mogućnosti da ispostavi kristalno jasnu sliku zahvaljujući njegovoj Quad HD rezoluciji (2560 x 1440).

Pročitajte i:  AOC osnažuje kreatore s Graphic Pro U3 serijom: vrhunsko platno za prave boje

Philips 245B1 monitor je dostupan od aprila 2020. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 26. 941 din. (bez PDV-a).

Nešto kasnije, u junu ove godine biće dostupna i druga dva modela B1 linije po preporučenim maloprodajnim cenama od:

Philips 242B1 – 23.412 din. (bez PDV-a)

Philips 275B1 – 36. 353 din. (bez PDV-a)

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,