BIZIT plus

Predstavljena nova Store’n’go memorija

Verbatim je proširio svoju popularnu seriju V3 Store’n’Go USB memorija novom linijom koja nudi bržu povezivost i prenos podataka. V3 MAX je brži od bilo kog druge Verbatimove USB memorije.

clip_image004clip_image002

 

 

 

Zahvaljujući standardu USB 3.0, koji je kompatibilan sa USB 2.0 priključcima, V3 Max nudi impresivne brzine čitanja podataka do 175 MB/s i brzine zapisivanja do 80 MB/s. Dostupan je u kapacitetima od 16, 32 i 64GB.


Elegantan izgled V3 Max uređaja upotpunjen je UV zaštitnim premazom na visokopoliranim kućištu, što daje dodatnu zaštitu od ogrebotina i oštećenja uzrokovanih svakodnevnim korišćenjem.

Poput drugih USB memorija u Verbatimovoj seriji Store’n’Go, V3 Max opremljen je posebno dizajniranim konektorom na uvlačenje „povuci i zaključaj“ (“slide and lock”) koji štiti USB priključak od mogućeg oštećenja kada se uređaj ne koristi i eliminiše petljanje sa zaštitnim poklopcima koji se lako mogu izgubiti.

Uz početnu cenu od samo 2.900  dinara za 16 GB kapaciteta, Verbatimova V3 Max USB memorija  savršena je za korisnike koji traže praktičnu i povoljnu USB memoriju za brz i pouzdan prenos podataka između različitih uređaja. Modeli od 16 GB, 32 GB i 64 GB koštaju, redom, 2.900, 4.900 i 7.500 dinara.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,