Data centri 2024

Pregled Android aplikacija – Paper Toss

Da je nema, ovu igru bi trebalo izmisliti! Paper Toss (goo.gl/l6BUp) je takav proždirač slobodnog vremena da to nije opevano ni u narodnim pesmama. A ideja je jednostavna da jednostavnija ne može biti. Sve što treba da uradite jeste da ubacite gužvu papira u kantu za otpatke. Naravno, u pojedinim slučajevima sa udaljenosti na kojoj bi vam pozavideli i NBA šuteri trojki.

Paper TossPrilikom izbačaja morate voditi računa samo o pravcu. Naime, negde na imaginarnoj liniji koja spaja vašu i poziciju kante za otpatke nalazi se ventilator. Njegovo duvanje je promenljive jačine i smera, a to vam je predočeno strelicom i brojkama koje označavaju intenzitet. O snazi izbačaja ne morate voditi računa jer je ona, očigledno, automatski prilagođena situaciji. Naravno, caka nije u tome da u kantu pošaljete jedan zgužvan papir već čitav niz. Svaki put kada promašite niz se prekida, skor se anunulira i šanse za upis u online listu rezultata su manje.

Igra ima šest nivoa težine, možda je bolje reći tri nivoa težine, od kojih se svaki može igrati na dve različite lokacije (čitaj: pozadine). Sve kreće od kancelarije gde papire bacate sa ivice radnog stola na kojem je i ventilator, a završava se u WC‑u gde se kanta jedva uočava zbog daljine na koju je postavljena. Inače, u kancelariji se možete oprobati na još dve lokacije, možete skoknuti do aerodroma, odnosno ostave u podrumu. Raznolikost ne nedostaje.

Pročitajte i:  Apple dodaje upozorenja za iPhone  

Za vreme igre čuju se uverljivi pozadinski zvuci (žamor gomile na aerodromu, pijukanje office mašina…), a nemojte da se iznenadite kada vas okupljene kolege budu nagradile aplauzom ili ismejale sarkastičnim komentarom. Biće tu i čoporativnih auuuuuuuuh povika kada budete mašili bacanje za novi lični rekord. Kakva zaraza…

Vladimir Pisodorov

(Objavljeno u časopisu connect 25)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,