BIZIT 2022

Prestigio: Nova GPS rešenja sa 3D navigacijom, Bluetooth i FM transmiterom

clip_image001Prestigio je lansirao dva nova modela GPS uređaja koji predstavljaju rešenje spremno za upotrebu. Reč je o modelima GV4120BT i GV5120BT. Ne samo da su ovi modeli tanki (samo 13mm) i poseduju 3D vizuelizaciju, već sada poseduju i FM transmiter i Bluetooth® za hands-free pozive.

Zahvaljujući Bluetooth® tehnologiji koja je integrisana u uređaj, možete bezbedno telefonirati dok su vam obe ruke na volanu. Ovaj hands free set radi sa svakim modelom mobilnog telefona sa  Bluetooth podrškom.

Dva nova modela poseduju i FM transmiter, koji koristi FM radio talase za slanje MP3 muzike sa GPS uređaja na radio aparat u automobilu. GV4120BT i GV5120BT poseduju nagrađivani softver sa detaljnim mapama i vizuelizacijom u tri dimenzije. Takođe, imate pristup brojnim tačkama interesovanja (POI) kao što su benzinske stanice, hoteli i restorani.

Razlika izmedju dva nova modela u Prestigio prodajnom programu leži u veličini ekrana: GV4120BT ima ekran 4.3”, dok GV5120BT ima ekran od 5”. Ekran reprodukuje živopisne boje, poseduje velike tastere, jasan tekst, intuitivne ikone i animirane prelaze ekrana.

Pročitajte i:  Ne možete da koristite ruke? Stiže pomoć u vidu MyMove narukvice

Izvor: Asbis

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,