Prestižno The Manifest priznanje dodeljeno IT kompaniji Q agency

Internacionalna IT agencija, Q agency, proglašena je za najistaknutiju kompaniju u oblasti B2B poslovanja u Srbiji i Hrvatskoj. Reč je o prestižnom priznanju platforme The Manifest koja objavljuje novosti iz sfere biznisa i kreira liste najboljih kompanija iz celog sveta. Kako se navodi u izveštaju platforme, tim ove agencije dobio je visoke ocene za razvoj softvera, web-a, mobilnih aplikacija, korisničko iskustvo, kao i digitalni dizajn.

PCPress.rs Image

Prema rečima Filipa Ljubića, CEO-a kompanije Q agency, dobitnici nagrade se određuju na osnovu broja pozitivnih iskustava klijenata i preporuka koje su dobili u toku prošle godine.

„Hteo bih da se zavalim Q-ovcima koji predano rade na kompleksnim rešenjima za naše klijente. Znali smo da će širenje poslovanja i otvaranje kancelarije u Srbiji biti veoma pametan potez i ponosni smo što je The Manifest prepoznao naš trud i znanje. Čak devet od 10 najvećih klijenata Q-a su vodeće svetske kompanije u svojim industrijama. Ovo je velika potvrda celom timu i podsticaj da projekte na kojima radimo podignemo na još viši nivo“, izjavio je Ljubić.

PCPress.rs Image

Početkom ove godine predstavništvo Q-a otvoreno je u Srbiji, pre svega zbog velikog broja kvalitetnih programera, kao i geografske, jezičke i kulturološke blizine sa Hrvatskom. Q agency se rapidno razvija, pa se tako paralelno povećava i potreba za zapošljavanjem novih stručnjaka. Zato, pored Beograda, posluje širom sveta – predstavništvo je u Zagrebu, kancelarije ima i u Londonu i Cirihu, a na Filipinima je nedavno pokrenut i njihov development centar. Priznanje koje je agencija dobila od The Manifest-a takođe je potvrda za developere iz naše zemlje da svoj posao za klijente obavljaju na visokom nivou.

Rangiranje kompanija

The Manifest je sestrinska kompanija svetske prestižne platforme za ocenjivanje IT agencija, Clutch. Ona svake godine pravi popis najboljih firmi koje procenjuje na osnovu zadovoljstva klijenata, kao i zahtevnosti usluga koje nude. Obavlja analize, kontaktira klijente, kreira ankete, a sve s ciljem dobijanja što tačnijih rezultata koji su jedinstveni i objektivni jer pružaju sveobuhvatan uvid u projekte kompanija širom sveta.

PCPress.rs Image

„Q agency se smatra jednom od najbrže rastućih agencija u Evropi, između ostalog, upravo zbog velike podrške naših klijenata zbog kojih nas je The Manifest prepoznao kao najbolje u B2B poslovanju u Srbiji i Hrvatskoj. Dajemo svoj maksimum kad je reč o pružanju usluga velikim inostranim kompanijama sa kojim sarađujemo i drago nam je da relevantne platforme prepoznaju naš kvalitet, inovativnost i posvećenost. Posebno kada se istaknemo u toliko različitih oblasti. Za nas je bila prava privilegija raditi sa neverovatnim partnerima kao što su 265 Media, BodymechaniX, and BYOD“, rekao je Ljubić.

Svojom strategijom, inovacijama i tehnologijom, ova agencija pospešuje biznise drugih velikih imena, a smao neki od klijenata Q-a su Novartis, The Times, Manpower Group, Smart Pension, BBC i Hilti.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,