Pretplatnicima PC Press-a telefon na poklon

poklon-telefon

Još jedno iznenađenje za pretplatnike PC Press-a!

Svi pretplatnici koji tokom jula uplate godišnju pretplatu na časopis PC PRESS po redovnoj ceni od 3.570 dinara dobiće vredan poklon, bežični telefon Siemens Gigaset AS180.

Kako: Da biste se pretplatili na PC Press, dovoljno je da popunite formular strani www.pcpress.info/pretplata  i automatski na svom ekranu dobijate uplatnicu (za privatna lica) ili predračun (za pravna lica). Uplatom u iznosu od 3.570 dinara stičete pravo na godišnju pretplatu na časopis PC Press i telefon Siemens Gigaset AS180. Za pretplatnike iz inostranstva važe redovne cene za inostranstvo. Možete nas pozvati i na broj 011/276-55-33 i direktno naručiti svoje pretplatničke primerke i poklon. Vrednost poklona je 2.900 dinara.

Za koga: Akcija je namenjena novim pretplatnicima, ali i postojećim – bitno je samo da pretplatu obnovite u toku jula meseca.

Zašto:  Želimo da vas nagradimo za poverenje koje nam ukazujete, želimo da sledećih godinu dana uživate u našim tekstovima i da nam pomognete da postanemo još bolji!

Pročitajte i:  PC Press video: DMS - Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop

Do kada:  Akcija traje tokom meseca jula, zaključno sa 31. julom 2010. godine.

Budite spremni za predstojeće turbulencije na tržištu fiksne telefonije, nove operatere i usluge. Nabavite još jedan fiksni telefon, a istovremeno pratite tehnološke inovacije uz PC Press.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,