Preuzmite besplatan simulator za pravljenje vina

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova: Hundred Days – Winemaking Simulator i Realm Royale Reforged Epic Launch Bundle. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 15. septembra, kada nas očekuje neki novi naslov (ili više njih).

PCPress.rs Image

Hundred Days je, kao što mu samo ime kaže, simulator za pravljenje vina. Zvuči kao posao, ali vrlo lako može da se pretvori u avanturu – da bi napravio odlično, čak najbolje, vino igrač mora da razume zemljište na kojem je zasađen vinograd, okruženje, klimu uopšte, a potom i da nauči redosled procesa koji dolaze nakon berbe grožđa.

Druga besplatna igra je Realm Royale Reforged, a s vinarijom nema baš ništa. Osnovna igra je inače besplatna, a obožava je preko 20 miliona duša. Realm Royale Reforged Epic Launch Bundle je nešto drugo, unapređena borba šampiona, avantura u kojoj igrači sami prave svoje oružje.

Ljubitelji ovakvih igara će se sigurno obradovati, a pozitivne ocene će tom zadovoljstvu dodatno doprineti. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno. Hundred Days – Winemaking Simulator inače košta oko 25 evra, a Realm Royale Reforged Epic Launch Bundle oko 30 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epic Games poklanja dve video igre
SBB

Tagovi: , , , ,