BIZIT plus

Prijave za StartIN 2.0 zvanično otvorene

Prijave za “StartIN program – druga generacija” zvanično su otvorene za sve startap timove i trajaće do 15. marta. StartIN program, koji realizuje InCentarHub u saradnji sa više od 20 mentora i istaknutih eksperata iz domaće preduzetničke zajednice, kreiran da podrži razvoj startapa u ranoj fazi i omogući njihovu spremnost za finasiranje i prvu investiciju.

PCPress.rs Image

StartIN 2.0 program je namenjem ambicioznim mladim ljudima, studentima završnih godina i master studija koji su detektovali  neki problem ili priliku na tržištu. Timovima se omogućava neophodna edukacija, mentorstvo i podrška kroz celokupan proces od predstavljanja ideje do lansiranja proizvoda. Cilj programa je da mladi i budući preduzetnici kroz učenje preduzetničkog procesa, prepoznavanje preduzetničkih osobina, razvoj i implementaciju kritičkog preduzetničkog razmišljanja dobiju priliku izgrade svoj tehnološki biznis. Mentori i predavači su istaknuti eksperti i pokretači svojih startap biznisa koji dolaze iz različitih industrija.

InCentar je prepoznao značaj koji ovaj projekat ima kada je podsticaj mladih ljudi koji tek ulaze u svet preduzetništva u pitanju, tako da smo obezbedili dve stipendije za timove koji dolaze sa fakulteta ili imaju bar jednog člana koji je na studijama. Nakon što je prva generacija od pet timova uspešno završila svoje inicijalno startap putovanje, StartIN je prepoznat kao jedan od visoko kvalitetnih program za razvoj tehnoloških startapova.

“StartIN program nam je omogućio da definišemo i detaljnije razradimo sve zadatke pri osnivanju i razvoju jednog startup-a. Zahvaljujući dobijenom znanju iz biznisa, finansija, marketinga i mnogih drugih oblasti, sada smo na uspešnom putu ka lansiranju našeg proizvoda”, AlgiOx tim prve generacije koji je razvio proizvod za prečišćavanje vazduha koji koristi alge umesto konvencionalnih filtera. Programska direktorka InCentra, Ana Milićević istakla je da je posebnost ovog programa to što timovi i po završetku imaju podršku naredna tri meseca i ostaju “zaraženi” startap načinom razmišljanja i odnosom prema realnosti kreiranja biznisa postaju deo startap zajednice.

Zainteresovani timovi neophodne informacije mogu pronaći na sajtu: https://www.incentar.org/startup-program/

Facebook komentari: